Obnoviť stránku

LEGO Creator 30285 Malý tiger

4,4 57 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Creator 30285 Malý tiger

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viaceré tematicky podobné modely, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a fantáziu detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 6 do 12 rokov
  • Malá stavebnica na zostavenie pohyblivého zvieratka
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov: 73

Malý tiger

Zostavte si tigríka, ktorý vyzerá so svojimi tesákmi skutočne nebezpečne. Môžete sa s ním vydať napríklad na lov, tiger má pohyblivé nohy aj chvost, a tak určite niečo uloví.

Kód:  XX740a8
Produktové číslo:  5702015356077
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03