Obnoviť stránku

LEGO Creator 10253 Big Ben

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO Creator 10253 Big Ben

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým kreatívnym deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek, v rámci jednej stavebnice, viacero tématicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov a lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. Tentoraz vychádza v sérii LEGO Creator Expert unikátna stavebnica na zostavenie svetoznámeho londýnskeho Big Benu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné od 16 rokov
  • Špeciálne vydanie Big Ben
  • Precízne a veľmi verne spracované detaily
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 4 163

LEGO Creator Expert - Big Ben

Nad týmto špeciálom zaplesá srdce nejednému fanúšikovi LEGO Creator. Lego stavebnica svetoznámeho londýnskeho Big Benu akoby svojej predlohe z oka vypadla. Tento vysoko detailný model zachytáva majestátnosť 96-metrovej Alžbetinej veže v neogotickom štýle s pripojeným východným krídlom Westminsterského paláca. Obsahuje krásnu fasádu s oknami, sochami a štítmi, ikonickou vežou s hodinami so zlatými cimburiami a geniálnymi detailmi, Ayrtonovým svetlom a štyrmi krásne vyrobenými ciferníkmi s pohyblivou hodinovou a minútovou ručičkou. Vo veži sa ukrýva skutočný zvon a v okolí nechýba trávnatý priestor, strom a chodník. Ocitnite sa v londýnskych uliciach s touto jedinečnou stavebnicou s úctyhodným počtom dielikov.

Obsah balenia:
Big Ben
Detailné sekcie Westminsterského paláca a priľahlá Alžbetina veža
4 detailné ciferníky s pohyblivou hodinovou a minútovou ručičkou
Chodník, strom a trávnik
Zvon Big Benu

 
Kód:  LO10253
Produktové číslo:  5702015591515
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03