Obnoviť stránku

LEGO Creator 10248 Ferrari F40

Príslušenstvo k tovaru

LEGO Creator 10248 Ferrari F40

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto kolekcia sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hry a stavania. Deti si obľúbia túto úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a zostavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu detí a zaraďuje sa medzi najobľúbenejšie detské hry. Tentoraz vychádza v sérii LEGO Creator špeciálna unikátna stavebnica na zostavenie nádherného modelu Ferrari F40, ktorú ocenia skôr staršie deti, či dospelí

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 14 rokov
  • Špeciálne vydanie Ferrari F40
  • Precízne a veľmi verne spracované aj tie najmenšie detaily
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 1 158

LEGO Creator – Ferrari F40

Nad touto špecialitou zaplesá srdce nejedného fanúšika LEGO a aj tohto nádherného športového auta. Ikonické vyhotovenie je spracované do najmenších detailov, ktoré nezabúdajú skutočne na nič. Na prvý pohľad vás upútajú uhladené aerodynamické tvary, výrazné zadné krídlo a pretekárska červená karoséria. Podrobné skúmanie vás privedie k výsuvným svetlám, bočným prívodom vzduchu a zadnej kapote, ktorá sa dá otvoriť a skrýva dvojitý, turbom poháňaný deväťdesiat-stupňový motor V8. Otvorte dvere a nechajte sa ohromiť detailne spracovaným interiérom, vrátane rukovätí na dverách, volantu s logom Ferrari a dvoma červenými pretekárskymi sedadlami. Batožinový priestor pod kapotou ukrýva priestor na batožinu a náradie.

Kód:  LO10248
Produktové číslo:  5702015348164
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14