Obnoviť stránku

LEGO Classic 10702 Tvorivá súprava

4,8 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Classic 10702 Tvorivá súprava

LEGO Tvorivá súprava obsahuje 583 kociek rozličných tvarov na zábavné stavanie a prestavovanie. Nájdete tu nápadité tvary, ako sú okná, dvere či kolesá - vďaka tomu je táto súprava výborne vhodná na tvorivé hranie alebo ako doplnok ľubovoľnej zbierky LEGO kociek. V súprave sú samozrejme aj štandardné kocky v celej škále farieb, ďalej kocky s potlačou očí, tvárí a množstvo ďalších prvkov pre zaujímavé príbehy.

LEGO kostky

LEGO svet

Postaviť môžete takmer čokoľvek - od áut po zvieratá z džungle alebo dokonca čínske chrámy. Jediným obmedzením je vaša vlastná fantázia. Súprava obsahuje veľa inšpiratívnych návodov na stavanie, ďalšie si môžete stiahnuť online.

LEGO stavebnica

  • Kreativita
  • Kombinačné schopnosti
  • Rozvoj jemnej motoriky
  • Zábava, ktorá neomrzí
  • 583 dielikov
LEGO kostky

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO1135
Produktové číslo:  5702015604345
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17