Obnoviť stránku

LEGO City 60134 Zábava v parku - ľudia z mesta

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO City 60134 Zábava v parku - ľudia z mesta

LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po mnoho úžasných vozidiel a ikonických budov - zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné detailov podnecujúcich predstavivosť a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje rôznorodosť detských hier a aj ich zábavnosť. Obľúbená stavebnica LEGO City je vhodná pre deti už od 5 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 5 do 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácie
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samé alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 157

Lego City - Zábava v parku

Príďte stráviť krásny deň v parku. Nielen, že si užijete hromadu zábavy, ale tiež sa zoznámite s množstvom nových ľudí. Pozorujte, ako sa deti hrajú so starými rodičmi, stretnite rodinu s kočíkom, zahádžte si s loptou, roztočte sa na kolotoči. Až vyhladnete, kúpte si v stánku párok v rožku a potom si ho v pokoji na lavičke zjedzte. Môžete sa pritom porozprávať s inými návštevníkmi parku alebo pozorovať maliara, ako natiera plot. Len pozor na pobiehajúceho psa!

Obsah balenia:
14 minifigúriek + bábätko a pes
kolotoč
lavička
piknikový stôl
vozík s párkom v rožku
plot
stromy
kočík
vozík pre invalida
dopravná značka
lopta
slnečník
maliarsky valček a vedro
futbalová bránka
kvetiny
a veľa ďalšieho

Kód:  LO1269
Produktové číslo:  5702015594950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06