Obnoviť stránku

LEGO City 60128 Polícia, Policajná naháňačka

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO City 60128 Polícia, Policajná naháňačka

Pripravte sa na divokú policajnú naháňačku! LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier, od policajných a hasičských zborov po veľa úžasných vozidiel a ikonických budov - zamilujú si ich stavanie a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podnecujúcich predstavivosť, a je to teda veľmi premenlivý svet. Je to svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Obľúbená stavebnice LEGO City je vhodná pre deti už od 4 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 5 - 12 rokov
  • Úžasný svet života v meste
  • Budovy, vozidlá, povolania, situácia
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 184

Lego City - Policajná naháňačka

Dopadnite zloducha, než sa mu podarí uniknúť do bezpečia! Prechádzate sa po meste v policajnom aute a náhle počujete v rádiu, že niekto ukradol trezor. A ešte má tú drzosť pokúšať sa do neho na mieste dostať pomocou páčidla. Akonáhle ho vyrušíte, chytí sefj, hodí ho do svojho pickupu a uteká preč. Vydajte sa za ním, keď sa vám podarí ho predbehnúť, môžete postaviť policajné zátarasy a zastaviť ho. Uf, podarilo sa. To bol ale zase rušný deň v Lego City.

Obsah balenia:
2 minifigúrky - policajt a zloduch
policajné auto
padouchův pick-up
sejf
zvárací horák
baterka
2 policajný kužele
3 bankovky

Kód:  LO1114
Produktové číslo:  5702015594899
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03