Obnoviť stránku

LEGO City 60086 Town, Štartovacia súprava

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO City 60086 Town, Štartovacia súprava

Staň sa hasičom, záchranárom a policajtom. Pomôž chytiť utekajúceho podvodníka!

Zlodej si odváža lup na svojom vysokorýchlostnom člne. Už už si myslí, že je v bezpečí. V tom sa však jeho vonkajší motor ocitne v plameňoch. Hasičská loď je však vždy pripravená! Naskoč do nej a dostaň rýchlo sa šíriaci oheň pod kontrolu.

Zloduch sa snažil uhasiť plamene sám, čo sa nezaobišlo bez zranení. Naštartuj zdravotnícku záchrannú helikoptéru, pristaň s ňou na vode a ošetri zlodejové rany. Len čo bude všetko hotové, prichádza na rad polícia. Tá už čaká na pobreží so svojím superrýchlym vodným skútrom. Stačí zavolať vysielačkou a do minúty dorazí na miesto. Teraz už lupič nemá kam utiecť. Je čas nasadiť mu putá a odviesť ho na policajnú stanicu.

Nemôže sa váš malý hrdina rozhodnúť, či bude hasičom, záchranárom či policajtom? So stavebnicou LEGO City si nemusí vyberať. Splňte jeho sen a umožnite mu vyskúšať si všetky tieto povolania. Bez vzájomnej spolupráce zlodeja nechytí.

Stavebnice LEGO City sú určené pre všetky malých staviteľov a milovníkov mesta. V LEGO City totiž nájdete všetko potrebné pre život v meste, či už ide o jeho stavbu, prevádzku alebo ochranu jeho obyvateľov. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť detí a patrí medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Súprava obsahuje:

  • 5 figúrok s doplnkami (2 hasiči, pilot, lupič a policajt)
  • vrtuľník s nosidlami
  • policajné auto s prívesom, vodným skútrom, vysielačkou, putami a hasiacim prístrojom
  • zlodejov čln s páčidlom, batohom, 2 bankovkami a plameňmi
  • hasičský čln s 2 hasiacimi prístrojmi

Parametre a špecifikácia:

Produktová séria:
LEGO City

Počet dielikov:
242

Odporúčaný vek:
5 - 12 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO727
Produktové číslo:  5702015350884
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19