Obnoviť stránku

LEGO Bionicle 71316 Umarak Ničiteľ

LEGO Bionicle 71316 Umarak Ničiteľ

Stavebnice LEGO Bionicle vás prenesú do rozboreného mesta Tvorcov masiek hlboko v džungliach ostrova Okoto. Staňte sa hrdinom, ktorý obnoví uhlíky Veľkej pece a tým mesto prebudí z dlhého spánku a navráti mu pôvodnú krásu. Stavebnice LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje Lego stavebnice pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 8 - 14 rokov
  • Boj o moc v rozbúranom meste na ostrove Okoto
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si vyhrá samo alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 191

LEGO Bionicle - Umarak Ničiteľ

Umarak Ničiteľ sa ocitol pod zlým vplyvom moci Masky skazenosti a je to nebezpečný nepriateľ, ktorý vyvoláva živelné príšery. Tie mu majú pomôcť v boji s našimi hrdinami. Postavte sa na stranu zla, roztiahnite svoje pazúry dokorán a rozdrvte všetkých nepriateľov, ktorí vám stoja v ceste!

Obsah balenia:
Umarak Ničiteľ - hlava s tlačidlom na sňatie masky
maska ??skazenosti
brnenie s unikátnymi ozdobami skazení
ohybné pazúry a kĺby

Kód:  LO1285
Produktové číslo:  5702015594387
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04