Obnoviť stránku

LEGO Bionicle 71309 Onua - Zjednotiteľ krajiny

LEGO Bionicle 71309 Onua - Zjednotiteľ krajiny

Prokopávejte sa kľukatými tunely Okota. Milý obr Onua, zjednotiteľ krajiny si od ostatných Toa získava rešpekt vďaka svojej múdrosti a vedenie - keď im teda zrovna nebráni v spánku svojím ohlušujúcim chrápaním. Nájdite skratky pod horskými štítmi Okota a spojte sa so stvoreniami z ostrova, aby ste sa mohli stretnúť zo zlým Umarakem .

LEGO Bionicle

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

nekonečné dobrodružstvo

Stavebnice LEGO Bionicle vás prenesú do rozboreného mesta Tvorcov masiek hlboko v džungliach ostrova. Staňte sa hrdinom, ktorý obnoví uhlíky Veľké pece, čím prebudí mesto z dlhého spánku a navráti mu pôvodnú krásu.

LEGO stavebnice

  • kreativita
  • kombinačné schopnosti
  • rozvoj jemnej motoriky
  • zábava, ktorá neomrzí
  • 143 dielikov

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  LO1132
Produktové číslo:  5702015594318
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19