Obnoviť stránku

LEGO Bionicle 71302 Akido - Stvorenia z vody

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LEGO Bionicle 71302 Akido - Stvorenia z vody

Akonáhle vás bude temná pasca prenasledovať vo vode, vystreľte na ňu torpéda. V tajomnom svete LEGO Bionicle sa nesmie starobylá stvorenia plná číre živelnej sily stať korisťou temného lovca Umaraka a jeho armády temných pascí! Najděte úkryt a počkejte na příchod hrdinných Toa.

LEGO Bionicle

nekonečné dobrodružstvo

Stavebnice LEGO Bionicle vás prenesú do rozboreného mesta Tvorcov masiek hlboko v džungliach ostrova. Staňte sa hrdinom, ktorý obnoví uhlíky Veľké pece, čím prebudí mesto z dlhého spánku a navráti mu pôvodnú krásu. 

LEGO stavebnice

  • kreativita
  • kombinačné schopnosti
  • rozvoj jemnej motoriky
  • zábava, ktorá neomrzí
  • 120 dielikov
LEGO Bionicle

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  LO1125
Produktové číslo:  5702015594240
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17