Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LEGO 9688 Obnoviteľná energia doplnková súprava

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

LEGO 9688 Obnoviteľná energia doplnková súprava

Stavebnice LEGO Educations boli vyvinuté za účelom vzdelávania predškolských detí, žiakov a študentov v oblasti vedy a technológií. Snažia sa ich motivovať k štúdiu a zábavnou formou vzdelávať a objavovať. LEGO Educations sa drží konceptu STEM, ktorý rozvíja vedomosti detí v 4 hlavných oblastiach: Science = veda, Technology = technológia, Engineering = inžiniering, Maths = matematika. Stavebnica Lego rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. Do hry sa môže zapojiť celá trieda spoločne aj s učiteľom.

Kľúčové vlastnosti LEGO Educations 9688

  • Určené pre deti od 8 rokov
  • LEGO Educations usiluje o vzdelávanie a získavanie vedomostí z oblasti vedy a technológií
  • Motivuje žiakov k štúdiu
  • Pomôcky pre materské, základné, stredné aj vysoké školy
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa si zahrá samo, ale môže sa zapojiť aj celá trieda i učitelia
  • Obnoviteľná energia obsahuje 12 dielikov

LEGO Educations – Obnoviteľná energia

Súprava Obnoviteľná energia je určená pre deti školského veku od 8 rokov. Účelom súpravy je vzdelávať a získať poznatky o obnoviteľnej energii. Súprava celkom obsahuje 12 dielov vrátane solárneho panelu, energetického displeja, vrtule, generátora, LED lampy a spojovacích vodičov. Súprava LEGO Educations 9688 okrem iného obsahuje aj farebné konštrukčné návody na šesť modelov energetických zariadení z reálneho sveta. Vďaka tomu získate podklady pre realizáciu šiestich vyučovacích hodín a štyroch problémových úloh. Súpravu možno skombinovať s produktom 9797 LEGO MINDSTORMS Education NXT.

Obsah balenia:
9668 energetický displej
9669 zásobník energie
9667 solárny panel
9670 e-Motor
8870 svetelný zdroj
8871 napájací vodič 50 cm
Vrtule
Farebné konštrukčné návody na šesť modelov energetických zariadení

Kód:  LO9688
Produktové číslo:  5702014607804
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07