Obnoviť stránku

Leef iAccess IOS

4,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leef iAccess IOS

Nestačí vám pamäť vášho telefónu alebo tabletu? iAccess je najjednoduchší spôsob, ako navýšiť úložisko vášho iPhonu alebo iPadu (s Lightning konektorom). Ste lyžiar, motorkár alebo vyznávač outdooru? Toto kompaktné príslušenstvo bolo navrhnuté pre mobilný životný štýl, a tak vašu pamäť rozšíri rovnako dobre doma, ako v prírode. Stačí len vložiť pamäťovú kartu. Podporuje až 128GB micro SDXC, takže priestoru budete mať potencionálne viac ako dosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchle a jednoduché rozšírenie úložného miesta pre iOS zariadenia
  • Kompaktné vyhotovenie oceníte pri prenášaní
  • Pripojenie univerzálnym konektorom Lightning
  • Podporuje až 128GB micro SDXC karty

Partner pre iOS zariadenia

iAccess sa hodí pre celý rad situácií, ktoré vás na cestách môžu stretnúť. Môžete si, napríklad urobiť miesto v telefóne pre množstvo kvalitných záberov bez toho, aby ste museli otvárať notebook. Alebo naopak budete z iAcces pristupovať k uloženým dátam na vloženej micro SD karte. Užite si celé filmy alebo hudobnú knižnicu bez toho, aby ste museli uvoľniť jediný MB miesta na iOS zariadení. Nakrúcate v teréne na oudoorovú kameru bez displeja či Dronu? Ste nedočkavý, čo ste nakrútili? Aj v tom vám iAccess pomôže.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 2,1 cm
Výška 4,05 cm
Hĺbka 1,66 cm
Hmotnosť 6 g

Typ a pripojenie

Rozhranie čítačky USB-C (OTG)

Podpora pamäťových kariet

Typ pamäťovej karty micro SD

Počet slotov

Počet slotov 1 ×
Kód:  JU320l6d
Produktové číslo:  LIACMWK000E1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14