Obnoviť stránku

Lanaform LED Mirror × 10

5 5 hodnotení
37,64 €

Lanaform LED Mirror × 10

Obojstranné kozmetické zrkadlo Lanaform LED Mirror disponuje užitočným LED osvetlením s diódami, s ktorým starostlivosť o vašu pleť a líčenie bude príjemnejšia a pohodlnejšia. Tento kozmetický pomocník má z jednej strany bežné zrkadlo, z druhej strany sa potom môže pochváliť zrkadlom s desaťnásobným zväčšením. Táto kombinácia umožňuje jednoduchým otočením využiť výhody zrkadla Lanaform LED Mirror naplno.

Kľúčové vlastnosti kozmetického zrkadla Lanaform LED

  • Obojstranné kozmetické zrkadlo
  • LED osvetlenie s diódami
  • Lanaform LED Mirror má jednu stranu normálnu a druhú s desaťnásobným zväčšením
  • Skvelý pomocník pri líčení a starostlivosti o vašu pleť
  • Priemer oboch strán zrkadla 11,3 cm
  • Lesklé biele farebné vyhotovenie

Priemer oboch strán zrkadla je 11,3 cm

Obe strany tohto elegantného zrkadla Lanaform LED Mirror majú odrazovú plochu s priemerom 11,3 cm. Elegantné vyhotovenie v bielej farbe zaručene nájde svoje miesto na vašom stole.

Zrkadlo Lanaform LED Mirror disponuje 10-násobným zväčšením

Ak sa chystáte niekam do spoločnosti, iste sa vám bude hodiť šikovný kozmetický pomocník, ktorý má na jednej strane bežné zrkadlo a z druhej strany vás poteší zrkadlom s desaťnásobným zväčším. Vďaka tomu bude nanášanie mejkapu jednoduchšie, precíznejšie a váš výsledný look bude vždy perfektný.

Možnosť polohovania zrkadla Lanaform LED Mirror

Kozmetické zrkadlo Lanaform LED Mirror disponuje kvalitnými LED diódami zaručujúcimi skvelé nasvietenie. Pri líčení tak budete mať úplný prehľad a starostlivosť o vašu pokožku bude dokonale presná. Zrkadielko Lanaform LED Mirror si môžete polohovať podľa vašich potrieb.


Parametre a špecifikácia

Umiestnenie

Umiestnenie Stolné

Vlastnosti

Priemer 11 cm
Materiál Plast
Funkcie LED osvetlenie, Polohovacie, Obojstranné
Zväčšenie 10×

Napájanie

Napájanie AA
Počet batérií 2
Kód:  LANED101
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LA131004
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12