Obnoviť stránku

LED lampa s akumulátorom

4,2 46 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

LED lampa s akumulátorom

Stolná LED lampička je navrhnutá v krásnom dizajne s modernými krivkami. 14 LED žiaroviek ideálne presvieti váš pracovný priestor aj miesto, kde radi čítate. Pritom od ostatných lampičiek sa odlišuje svojím nezameniteľným tvarom a flexibilitou. Vďaka ohybnej tyči z vysoko kvalitného silikónu ju ľubovoľne nakloníte v rôznych uhloch podľa potreby.

Máte chuť na slabšiu intenzitu svetla alebo naopak potrebujete viac presvietiť svoje pracovisko? Jednoducho si nastavte jednu z 3 intenzít. To urobíte, rovnako ako vypnutie/zapnutie, letmým dotykom prsta na dotykovom senzore.

Lampička je vybavená dobíjacou batériou s výdržou až 100 hodín na jedno nabitie. Súčasťou balenia je jack <-> USB kábel, ktorým LED svietidlo jednoducho pripojíte k notebooku či počítaču pre dobitie. Na svoju prevádzku teda nepotrebuje elektrickú zásuvku a môžete ju využiť aj na cestách. Široká základňa poskytuje potrebnú stabilitu a protišmykové nožičky zabraňujú kĺzaniu po stole.


Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Pekný dizajn v bielom vyhotovení
Moderný, avšak vysoko funkčný tvar
Flexibilná tyč z kvalitného silikónu
Široký podstavec s protišmykovými nožičkami

Svietenie:
14 úsporných LED žiaroviek
3 intenzity svietenia
Zapnutie/vypnutie aj nastavenie intenzity dotykom prsta

Batéria:
Kapacita: 650 mAh
Výdrž: až 100 hodín
Dobíjanie: pomocou jack <-> USB kábla (súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok

Životnosť 100 h

Typ a určenie

Typ svetla Stolová lampa

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED
Pätica Zdroj svetla je integrovaný
Kód:  SB801q32b
Produktové číslo:  LEDlamp1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16