Obnoviť stránku

Leatherman Hail Style PS

Príslušenstvo k tovaru

Leatherman Hail Style PS

Univerzálny nástroj s 5 funkciami pre každého snowboardistu v podobe ľahkej karabíny z nerez ocele, ktorú ľahko pripevníte napríklad na opasok. Leatherman Hail vie všetko, čo potrebuješ priamo na svahu. Pomocou škrabky odstráni zo sklznice prebytočný vosk, skrutkovačom a 10mm kľúčom je možné podľa potreby nastaviť viazanie na doske a nechýba ani praktický otvárač na pivko. Navyše sú pridané aj výrezy na Pecková slúchadlá a kábel, takže idú ľahko namotať ais týmto vychytaným náradím strčiť do vrecka.

Style PS

Ďalších 8 funkcií získate vďaka vloženému nástrojmi Leatherman Style PS, ktorý je spojený s Haile v jeden celok pre ľahšie prenášanie. Po vybratí z Hailu možno Style PS roztvoriť a urobiť z neho kliešte s nožnicami na drôt. Ďalej ukrýva pinzetu, malé nožnice, plochý skrutkovač s pilníčkom na nechty a rovnako ako Hail má integrovaný otvárač na fľaše a karabínu.

Hail Style PS

Integrované nástroje

  1. Kliešte
  2. Uťahovací kliešte
  3. Štiepacie kliešte tvrdých drôtov
  4. Nožnice s pružinou
  5. Plochý skrutkovač
  6. Pinzeta
  7. Škrabka
  8. Otvárač na fľaše
  9. Karabína / pomocný uťahovač šnúrok
  10. Pilník na nechty
  11. Karabína / otvárač na fľaše
  12. Plochý skrutkovač
  13. 10 mm kľúč
Kód:  SPT901
Rozšírená záruka: +276 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18