Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Lea Mate 10 lite flip

4,7 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lea Mate 10 lite flip

Hľadáte ideálnu ochranu pre váš telefón? Niečo štýlové? Našli ste to pravé. Puzdro Lea Mate pre Huawei Mate 10 lite dokonale sedí a je vyrobené z kvalitnej PU kože. Chráňte svoj telefón pred každodenným poškriabaním, pádmi, prachom či odtlačkami prstov. Jednoduché zatváranie na magnet vám zaručí, že telefón vždy zostane v bezpečí.

Čím puzdro Lea Mate 10 lite zaujme?

  • Kvalitná PU koža, ktorá zaistí telefónu štýl
  • Jednoduché fotenie bez vysúvania či vyberanie telefónu
  • Jednoduchý prístup k tlačidlám
  • Dokonale sadne na telefón Huawei Mate 10
  • Puzdro je jednoducho uchopiteľné a ľahké

Praktický na prvom mieste

Firma Lea dokázala s puzdrom Mate 10 lite skvele vyriešiť problémy s fotografovaním. Ak potrebujete okamžite zachytiť niektoré momenty, nemusíte sa trápiť s rýchlym vysúvaním telefónu z puzdra. Rovnako dômyselne je v puzdre Lea Mate zabezpečený prístup ku všetkým ovládacím tlačidlám, takže budete môcť využívať všetky vymoženosti telefónu Huawei Mate 10 lite.

 
 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Huawei
Model zariadenia Mate 10 Lite

Typ a materiál

Typ Flipové puzdro
Materiál Plast
Pružnosť/tuhosť puzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan, Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Čierna

Modelový rad

Kód:  SB8020p93
Produktové číslo:  Mate 10 lite flip

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07