Obnoviť stránku

Lea Ice Twice 662

Lea Ice Twice 662

Predstavujeme vám revolúciu vo vzhľade vášho mobilného telefónu.
S nalepovacími obalmi Lea Ice Twice už nikdy nebudete váš miláčik vyzerať fádne a nudne. Existuje obrovská kopa nalepovacích obalov na zadnú stranu vášho prístroja, ale tento sa od nich všetkých perfektne odlišuje. Nielen tým, že rovnaký motív si môžete nalepiť aj na prednú stranu vášho zariadenia, ale môžete si navyše stiahnuť špeciálnu tapetu, ktorá dokonale dopĺňa nalepené okraje na prednej strane vášho zariadenia, vďaka ktorej bude predná strana s displejom úplne totožná ako tá zadná. Lea Ice Twice ponúka nepreberné množstvo rôznych motívov, medzi ktorými si iste nájdete váš obľúbený.
Obal je vyrobený z veľmi kvalitného materiálu, ktorý perfektne priľne na váš mobilný telefón a vykazuje sa výbornou dobrou životnosťou, bez odlepovania a strácania farieb.
Parametre a špecifikácia:
Typ mobilného telefónu:
iPhone 5 a 5S

Kód:  SB805d
Produktové číslo:  IceTwice662

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17