Obnoviť stránku

LEA Apple Pencil Case

4,3 37 hodnotení
10,90 €

LEA Apple Pencil Case

Puzdro LEA Apple Pencil Case je špeciálne určené pre inovatívnu ceruzku Apple Pencil. Spoľahlivo ju chráni pred poškriabaním a odrením a zanecháva jej povrch stále lesklý. Je vyrobené z mäkkej gumy, ktorá ceruzku pevne obopne, čím zabráni jej pohybu vnútri puzdra. Jeho komfortný ergonomický tvar s rebrovaním uľahčuje použitie ceruzky a minimalizuje zaťaženie ruky a zápästia. V ruke sa vám bude pohodlne a ľahko držať a umožnia vám kreatívnejší manipuláciu s Apple Pencil.

Kľúčové vlastnosti

  • Ochrana ceruzky Apple Pencil pred poškriabaním a odrením
  • Vyrobené z mäkkej gumy
  • Ergonomický tvar s rebrovaním pre pohodlné držanie
  • Jednoduché použitie a kreatívnejší manipulácia
  • Jednoduché odobraní pre rýchle nabitie batérie
  • Praktické očko

Žiadne nehody vďaka nekĺzavému povrchu

Veľkou prednosťou je, že vďaka mäkkej gume ochranný kryt nekĺže po stole či inom povrchu, ale zostáva na svojom mieste. Nemusíte tak mať obavu, že by vám ceruzka spadla na zem. Puzdro môžete tiež ľahko zložiť pre rýchle a jednoduché nabitie batérie. Na jeho jednom konci sa nachádza praktické očko na pripnutie, ktoré sa postará o to, že vždy viete, kde sa ceruzka nachádza.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Tablet
Kompatibilita Univerzálne
Model tabletu iPad 10.2" 2019 (7. generace), iPad Mini 7,9" 2019 (5. generace), iPad Pro 10.5" 2017, iPad Pro 12.9" 2017 (2. generácia), iPad Pro 12.9" 2018 (3. generace)

Hrot

Technológia Pasívna
Materiál Guma
Kód:  SB801q30
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  pencil case

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08