Obnoviť stránku

LE PETIT OLIVIER Telový suchý olej Bambucké maslo a mandle 150 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LE PETIT OLIVIER Telový suchý olej Bambucké maslo a mandle 150 ml

Telový suchý olej LE PETIT OLIVIER Bambucké maslo a mandle hĺbkovo hydratuje a vyživuje pokožku a udržuje optimálnu hladinu vlhkosti. Rozjasňuje pokožku saténovým leskom bez zanechania nežiaduceho mastného filmu. Obsahuje bambucké maslo a mandľový olej, obe tieto zložky sa o pokožku intenzívne starajú, navracajú jej pružnosť a zdravý vzhľad. Olej regeneruje aj poškodenú pokožku, účinne redukuje strie a predchádza ich vzniku. Vyskúšajte blahodarné účinky telového suchého oleja, vaša pokožka bude zdravá a zamatovo hebká!

Dôležité vlastnosti telového oleja Le Petit Olivier

  • Telový suchý olej hĺbkovo hydratuje a vyživuje pokožku
  • Účinne redukuje strie a predchádza ich vzniku
  • Olej rozjasňuje pokožku saténovým leskom
  • Nezanecháva na pokožke mastný film
  • Bez parabénov, farbív a fenoxyetanolu

Aktívne látky

  • Bambucké maslo – vďaka vysokému obsahu vitamínov, minerálov a nenasýtených mastných kyselín ideálne vyživuje a hydratuje pokožku, má antibakteriálne účinky, prirodzene hojí drobné ranky a popáleniny
  • Mandľový olej – upokojuje pokožku, redukuje začervenanie, svrbenie a olupovanie, olej sa dobre vstrebáva, vyživuje a zvláčňuje pokožku, nezanecháva pocit mastnoty, neupcháva póry, je hypoalergénny, chráni pokožku pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Nastriekajte olej rovnomerne na pokožku a jemne vmasírujte.

Zloženie:
Isopropyl myristate, dicaprylyl ether, caprylic/capric triglyceride, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, butyrospermum parkii (shea) butter, helianthus annuus (sunflower) seed oil, parfum (fragrance), ethylhexyl methoxycinnamate, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, tocopheryl acetate, tocopherol, BHT, CI 75130 (beta-carotene), limonene, alpha-isomethyl ionone, coumarin, linalool, benzyl salicylate, citronellol, geraniol.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Vlastnosti

Účinok Regeneračný

Vlastnosti

Vlastnosti Regeneračný
Kód:  KSTE0751
Produktové číslo:  3549620020335
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11