Obnoviť stránku

LCD monitory Lenovo

Lenovo monitor

Technologicky vyspelé a výkonné Lenovo monitory

Okrem prémiových notebookov, tabletov a inej elektroniky vyrába svetovo ocenená firma Lenovo aj vysokokvalitné monitory. Lenovo monitory sa vyznačujú jemným rozlíšením, výborným podaním farieb a užitočnými technológiami, medzi ktoré samozrejme patria pokročilé funkcie  na ochranu zraku. Nič vám potom už nebráni stráviť za obrazovkou pokojne aj niekoľko hodín. Či už teda plánujete hrať hry, sledovať filmy, alebo pracovať, Lenovo monitor bude správnou voľbou.

Herný Lenovo monitor

Monitor Lenovo pre náročných hráčov

Náruživého hráča počítačových hier uchváti prvotriedny herný monitor Lenovo radu Y alebo G. Tešiť sa môžete na modely s obnovovacou frekvenciou do 360 Hz, minimálnou odozvou od 0,5 ms a tiež na jemné rozlíšenie až 3 840 × 1 200 px. Technológia NVIDIA® G-SYNC® alebo AMD FreeSync potom zaisťujú elimináciu trhania obrazu a zaručia ničím nerušené herné zážitky. V širokom sortimente nechýbajú ani prehnuté Lenovo monitory pre tie najlepšie pozorovacie uhly. Súčasťou prémiových monitorov je navyše program Lenovo Artery pre maximálne prispôsobenie a optimalizáciu.

Všestranné Lenovo monitory na domáce použitie

Na všestranné domáce použitie zvoľte Lenovo monitory radov C, L a Q. Séria C poteší veľkými monitormi s jemným rozlíšením, pre ten najlepší zážitok z multimédií. Modely série L potom zaujmú štýlovým dizajnom takmer bez rámčekov a skvelým podaním farieb pre pohlcujúci zážitok v každej situácii. Lenovo monitory vyššej triedy Q sa okrem parádnych farieb a rozlíšenia môžu chváliť unikátnym vzhľadom, úplne stabilným podstavcom a integrovaným napájaním ,,Smart Power USB-C", ktorý dokáže napájať váš notebook, telefón, powerbanku menovitým výkonom daného zariadenia, a to až s celkovým výkonom 90 W. Modely Qreator 27 navyše v stojane obsahujú bezdrôtové nabíjanie a reproduktor.

Všestranné monitory Lenovo
Pracovný Lenovo monitor

Profesionálny pracovný monitor Lenovo

Monitor Lenovo ThinkVision príde vhod každému, kto pracuje na počítači a vyžaduje to najlepšie. Ohromí preto širokou uhlopriečkou až do 44" a veľmi jemným ultra HD (4K) rozlíšením, ktoré cieli na maximálne detaily a veľkú pracovnú plochu. Monitor Lenovo ThinkVision poskytuje tiež absolútne špičkové podanie farieb a široké pozorovacie uhly, ktoré ocení každý grafik.

Spresniť parametre
91 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18