Obnoviť stránku

LCD monitory EIZO

Eizo monitory

EIZO: Profesionálne monitory s 5-ročnou zárukou

Japonská spoločnosť EIZO sa už takmer 50 rokov zaoberá konštrukciou a výrobou špičkových monitorov pre všetky oblasti použitia. V širokej ponuke nájdete spoľahlivé kancelárske monitory k počítaču, profesionálne monitory pre fotografov a grafikov, výkonné herné monitory alebo vysokošpecializované monitory, ktoré nájdu využitie predovšetkým v zobrazovacích lekárskych systémoch a priemysle. V ponuke nechýbajú ani 4K monitory určené na prácu v grafických aplikáciách alebo sledovanie filmov.

5-ročná záruka na monitory Eizo

Monitory EIZO s 5-ročnou zárukou a kvalitným servisom

Spoločnosť EIZO ručí za vysokú kvalitu svojich monitorov, preto je väčšina výrobkov vybavená špeciálnou 5-ročnou zárukou. Servisné stredisko EIZO sídliace v Prahe ponúka svojim zákazníkom profesionálne služby spojené s údržbou, opravou a kalibráciou monitorov EIZO. Služby servisného strediska môžu využiť ako súkromné osoby, tak aj právne subjekty.

Kancelárske monitory EIZO

Spoľahlivé a kvalitne vyhotovené monitory EIZO radu FlexScan sa skvelé hodia do každej kancelárie alebo domácej pracovne. Všetkými možnými spôsobmi totiž bojujú proti vašej únave a následkom na zdraví. Záťaž očí znižujú nelesknúcim sa povrchom, režim Paper minimalizuje podiel modrého svetla a funkcia EcoView zase redukuje náklady na energiu. Po dizajnovej stránke kancelárske monitory EIZO potešia ultratenkými rámčekmi, čo zlepšuje komfort nielen pri použití viacerých monitorov súčasne.

Kancelárske monitory k počítaču Eizo
Profesionálne monitory Eizo

Profesionálne monitory EIZO

Profesionálne monitory EIZO nachádzajú uplatnenie v zdravotníctve, pri riadení letovej prevádzky alebo napríklad v lodnej doprave. Špecializovaný rad monitorov EIZO ColorEdge sa zameriava na fotografov a grafikov. Vďaka svojmu vernému zobrazeniu farieb spĺňajú vysoké nároky všetkých profesionálov zaoberajúcich so spracovaním obrazu. Pokročilé softvérové nástroje a funkcie zjednodušia a zrýchlia pracovné postupy a využijú ich tak napríklad aj konštruktéri či architekti.

Špičkové 4K monitory EIZO

Nezáleží na tom, či pracujete s grafikou, virtuálnou realitou, so systémami CAD/CAM alebo s náročnými počítačovými simuláciami – 4K monitory EIZO sa hodia všade tam, kde potrebujete pracovať na veľkej ploche vo vysokom rozlíšení. Na strih videa alebo prácu s fotografiami v ponuke nechýbajú ani 4K monitory s podporou grafických štandardov Rec709 a DCI.

4K monitory Eizo
Herné monitory Eizo

Herné monitory EIZO

Výkonné herné monitory EIZO ocenia predovšetkým hráči počítačových hier. Bleskové zobrazenie, silný kontrast a stabilný obraz nájdu uplatnenie v každom hernom žánri. Herné monitory vybavené LCD panelmi IPS/VA, technológiou Overdrive na lepšie zaostrovanie a funkciou na oživenie pohybu Turbo 240 posúvajú latku herných systému o úroveň vyššie.

Spresniť parametre
56 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09