Obnoviť stránku

LAVERA Detský krém proti zapareninám 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAVERA Detský krém proti zapareninám 50 ml

Starajte sa o citlivú detskú pokožku s krémom proti zapareninám Lavera. Krém bol špeciálne vyvinutý pre citlivú oblasť plienok, ktorá často môže bábätka potrápiť. Masť obsahuje zinok, ktorý upokojuje kožu, a bio oleje zo štyroch bylín, ktoré napomáhajú prirodzenej regenerácii pleťových buniek. Ihneď po nanesení pokožku upokojí a vytvorí na nej ochranný film. Detský krém Lavera proti zapareninám si zamilujete vy aj vaše deti.

Kľúčové vlastnosti detského krému LAVERA proti zapareninám

  • Detský krém proti zapareninám vhodný pre deti od narodenia
  • Ideálny pre citlivú detskú pokožku
  • Obsahuje zinok a bio pupalkový olej
  • Detský krém LAVERA proti zapareninám upokojuje a regeneruje
  • Krém špeciálne vyvinutý pre plienkovú oblasť

Zloženie:
Aqua, Glycine Soja Oil*, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Zinc Oxide, Olea Europaea Fruit Oil*, Glyceryl Oleate, Caprylic/Capric Triglyceride,Butyrospermum Parkii Butter*, Rhus Verniciflua Peel Cera, Hydrogenated Castor Oil, Oenothera Biennis Oil*, Glycerin, Magnesium Sulfate, Brassica Campestris Sterols, Potassium Cetyl Phosphate, Alcohol*, Hydrogenated Vegetable Oil, Hydrogenated Rapeseed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate

* ingredients from certified organic agriculture


Parametre a špecifikácia

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia
Kód:  BABY10600
Produktové číslo:  4021457607945
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08