Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lavazza Super Crema, zrnková, 1000g

4,8 113 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,59 €

Lavazza Super Crema, zrnková, 1000g

Začnite deň s kávou Super Crema so smotanovo jemnou cremou a dlhotrvajúcou chuťou. Túto jemnú a plnú chuť, takú typickú pre talianske kávy, oceníte nielen pri príprave v automatickom kávovare. Charakteristickú silu a arómu dávajú káve Super Crema zrná dvoch svetadielov - prvotriedna Arabika z vysokohorských lokalít Brazílie a kvalitná Robusta z indonézskych plantáží. Obľúbite si ju a ranné vstávanie bez kávy Super Crema si už nebudete vedieť ani predstaviť. Pekné ráno!

Lahodná chuť

Jej chuť? Jemná a harmonická s ľahkou korenistou arómou, ktorá dokonale vyznie napríklad pri príprave v automatickom kávovare. Ako všetky kávy Lavazza je aj Super Crema pražená výhradne horúcim vzduchom a ihneď balená. Jej chuť tak zostáva zachovaná a nezmenená aj dlho po upražení.
Typ:
Stredne pražená zrnková
Zloženie:
60 % Arabica
40 % Robusta
Hmotnosť:
1 000 g

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Forma kávy

Forma kávy Zrnková

Druh kávy

Druh kávy Zmes kávových odrôd
Pôvod Brazília, Indonézia
Miesto praženia Taliansko

Hmotnosť

Hmotnost balení 1 000 g
Kód:  KAV0006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4202

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01