Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lavazza Grand Espresso, zrnková, 1000 g

4,7 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,79 €

Lavazza Grand Espresso, zrnková, 1000 g

Nechajte sa unášať na vlnách pohody, ktorú vytvára kvalitná talianska káva Grand Espresso. Vysoký podiel najakostnejších kávových zŕn Arabiky zo Strednej a Južnej Ameriky v kombinácii so zrnami Robusty prinášajú do tejto zmesi výbornú arómu a naozaj výraznú, vyváženú chuť. Nielen znalci kávy túto jedinečnú zmes ocenia. V čom spočíva tajomstvo jej osobitej a plnej chuti? Z veľkej časti spočíva v spôsobe praženia, keď sa čerstvo upražené zrná v priebehu niekoľkých sekúnd vákuovo zabalia a nestratia tak nič zo svojej vône a chuťových vlastností.
Typ:
Zrnková káva
Zloženie:
40 % Arabica
60 % Robusta
Hmotnosť:
1 000 g

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Zrnková

Druh kávy

Druh kávy Zmes kávových odrôd
Pôvod Zmes rôzneho pôvodu

Hmotnosť

Hmotnost balení 1 000 g
Kód:  KAV0005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2134

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08