Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Lavazza Espresso, zrnková, 250 g

4,6 49 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,99 €

Lavazza Espresso, zrnková, 250 g

Lavazza Espresso je stredne pražená káva s plnou chuťou pravého talianskeho espressa. Táto excelentná káva sa pýši nielen svojou zaujímavou charakteristickou vôňou, ale aj pomaly sa stupňujúcou jemnou, hoci intenzívnou chuťou. Káva je vhodná pre všetky spôsoby prípravy. Kávové zrná pochádzajú z oblastí Brazílie. V čom spočíva tajomstvo ich osobitej a plnej chuti? Z veľkej časti spočíva v spôsobe praženia, keď sa čerstvo upražené zrná v priebehu niekoľkých sekúnd vákuovo zabalia a nestratia tak nič zo svojej vône a chuťových vlastností.

100 % Arabica

Semená kávy arabika sú celkom veľké. Väčšie ako napríklad pri robuste, ďalšieho veľmi obľúbeného a rozšíreného druhu kávy. Veľké zrnká arabiky sú pomerne náročnejšie na spracovanie, teda konkrétne na praženie. Aby chuť aj vôňa kávy boli vždy úplne čerstvé, je najlepšie kúpiť kávu zrnkovú a tesne pred jej prípravou si zomlieť potrebnú dávku.

Typ:
Stredne pražená zrnková káva
Zloženie:
100 % Arabica
Hmotnosť:
250 g

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Zrnková

Druh kávy

Druh kávy 100% Arabica
Pôvod Zmes rôzneho pôvodu
Miesto praženia Taliansko

Hmotnosť

Hmotnost balení 250 g
Kód:  KAV0009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1886

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16