Obnoviť stránku

Laurastar SMART U

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 899 €

Laurastar SMART U

Poradí si s každým záhybom

Exkluzívny žehliaci systém Laurastar SMART U sa skladá z profesionálnej 3D žehličky a žehliacej dosky s aktívnou plochou a integrovaným parným generátorom. Tento unikátny systém vytvára veľmi jemnú paru s vysokým konštantným tlakom 3,5 bar, ktorá sa dokonale prispôsobí všetkým textíliám a zaistí vynikajúce výsledky žehlenia vrátane odstránenia až 99,9 % roztočov a baktérií.


Kľúčové vlastnosti žehliaceho systému Laurastar SMART U

  • Exkluzívna žehliaca doska s aktívnou žehliacou plochou
  • Profesionálna 3D žehlička
  • Pulzný parná technológia
  • Bluetooth technológia – mobilná aplikácia Laurastar Smart
  • Technológia Sensteam
  • DMS technológia (suchá para s dvojitým ohrevom na 150 °C)
  • Horúca para zničí 99,99 % baktérií a roztočov
  • Patentovaný sklopný systém
  • 6 výškových polôh žehliacej dosky (83 – 104 cm)
  • Aqua filter umožňuje použitie kohútikovej vody
  • Funkcia AutoStop po 15 minútach nečinnosti
  • 3D nástavec pre žehlenie jemných tkanín
  • Bezpečnostný odkladací box
  • 10 rokov záruka na náhradné diely

Ergonomické žehliaca doska

Žehliaca doska je vybavené dômyselným skladacím systémom a praktickými kolieskami, ktoré umožnia jeho ľahké prenášanie a skladovanie. Vďaka širokej žehliacej ploche je zaistené pohodlné žehlenie každého typu oblečenia. Na dosiahnutie dokonalej ergonómie je možné nastaviť výšku žehliacej dosky v 6 úrovniach.


Technológia Sensteam

Inteligentná technológia Sensteam analyzuje pohyby žehličky a automaticky aktivuje výstup pary. Vďaka tejto smart funkcii nemusíte počas žehlenia nastavovať paru stlačením tlačidla, stačí pohybovať žehličkou a para sa bude uvoľňovať samostatne.


Bluetooth technológia

Laurastar SMART U používa bezdrôtovú technológiu Bluetooth, umožňujúcu pripojenie k mobilnej aplikácii, ktorá funguje ako váš kouč pre zlepšenie výsledkov počas žehlenia. 3 typy video tutoriálov vám pomôžu nielen s inštaláciou spotrebiča a základnými technikami žehlenia, ale takisto poskytujú odborné rady pre žehlenie hodvábu, bavlny či vlny.


Profesionálna 3D žehlička

Exkluzívna 3D žehlička

Profesionálna žehlička s aktívnou 3D plochou jediným pohybom narovnáva tkaninu a zároveň aplikuje horúcu paru na celý jej povrch, vďaka čomu efektívnejšie odstraňuje záhyby a dôkladne osviežuje vlákna. Laurastar Smart U umožňuje taktiež vertikálne naparovanie pre pohodlné žehlenie šiat či závesov.

Aktívna žehliaca plocha

Aktívna žehliaca plocha

Aktívna žehliaca plocha je vybavená unikátnym ventilačným systémom so 4 rýchlosťami, ktorý vytvára vzduchový vankúš, čím vyrovnáva žehliacu plochu a účinne zabraňuje tvorbe záhybov. Vákuový systém navyše udrží odev pevne na žehliacej ploche, vďaka čomu je jeho žehlenie maximálne pohodlné a efektívne.

Propracovaný dizajn

Hygienická čistota bielizne

DMS technológia využíva 2× ohrievanej suchej pary, ktorá látku počas žehlenia uchováva dokonale suchú. Pulzná funkcia v krátkych intervaloch hĺbkovo distribuuje paru do vlákien tkaniny, kde odstráni až 99,99 % roztočov, baktérií a alergénov. Bielizeň je vďaka tomu hygienicky čistá a krásne svieža.

3D protektor prádla

Maximálny komfort

Pre maximálny komfort je žehlička vybavená odnímateľnou nádržkou na vodu s objemom 1,2 litra, ktorá disponuje vstavaným filtrom proti usadzovaniu vodného kameňa, takže bez problémov môžete používať vodu z kohútika. Vo výbave nechýba ani 3D nástavec pre žehlenie delikátnych tkanín.


Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 200 W
Materiál žehliacej plochy Hliník

Rozmery a objem

Objem nádržky 1 200 ml

Farba

Farba Čierna
Kód:  LAUZE513
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  000.0301.800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04