Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Laurastar LIFT 1980

Garancia najlepšej ceny
599,90 €

Laurastar LIFT 1980

Laurastar LIFT 1980 je špičkový parný generátor, s ktorým dosiahnete skvelé výsledky v starostlivosti o bielizeň. Parný generátor vyniká prepracovaným dizajnom v zlatej farbe, ktorý bol vytvorený k výročiu založenia firmy v roku 1980. Vďaka žehličke s aktívnou 3D žehliacou plochou ponúka parný generátor Laurastar LIFT 1980 kvalitné žehlenie v jedinom pohybe. Okrúhly tvar parnej žehličky bráni vrásneniu bielizne a praktická rukoväť zaistí jednoduchú manipuláciu. Žehlička s parným generátorom Laurastar LIFT 1980 disponuje technológiou pulznej pary, ktorá spoľahlivo obnovuje objem aj krásu šiat. K dispozícii je tiež odnímateľná nádržka na vodu a s funkciou automatického zastavenia je použitie parného generátora maximálne bezpečné.

Kľúčové vlastnosti parného generátora Laurastar LIFT 1980

  • Praktická funkcia automatické zastavenie
  • Parný generátor Laurastar LIFT 1980 s praktickým navíjačom kábla
  • Špeciálny zlatý dizajn k výročiu založenia spoločnosti Laurastar v roku 1980
  • Technológia pulznej pary zaistí objem a krásu šiat
  • Rukoväť na jednoduchú manipuláciu s parným generátorom Laurastar LIFT 1980
  • Bezpečné uskladnenie parnej žehličky
  • Kvalitná žehlička s aktívnou 3D plochou
  • Parný generátor Laurastar LIFT 1980 s odnímateľnou nádržkou na vodu
  • Suchá mikrojemná para zničí až 99,9 % baktérií a vírusov a dokonca 100 % roztočov

Parný generátor Laurastar LIFT 1980 využíva systém DMS

Suchá mikrojemná para parného generátora Laurastar LIFT 1980 sa postará o šetrné ošetrenie tkanín a zničí až 99,9 % baktérií a vírusov a dokonca 100 % roztočov*. Mikrojemná para pôsobí až 15-krát rýchlejšie ako para z bežných parných generátorov.

*Testy vykonali 3 nezávislé laboratóriá s certifikátom ISO 17025.

Limitovaná edícia parného generátora Laurastar LIFT 1980 v zlatej farbe

Parný generátor Laurastar LIFT 1980 na prvý pohľad zaujme elegantným dizajnom v zlatej farbe k výročiu založenia spoločnosti v roku 1980. Parný generátor Laurastar je popredným svetovým špecialistom na jemnú a výkonnú paru. Neustále inovuje a posúva hranice, vďaka čomu ponúka vysoko kvalitné výrobky s maximálnou spoľahlivosťou. Vďaka pulznej pare, 3D aktívnej žehliacej ploche, automatickej pare, aktívnej doske a profesionálnej žehličke dosiahnete s parným generátorom Laurastar LIFT 1980 špičkové výsledky v starostlivosti o bielizeň.

Inovatívna žehliaca plocha

Parný generátor Laurastar LIFT 1980 je vybavený žehličkou s aktívnou 3D žehliacou plochou, ktorá ponúka vysokú kvalitu žehlenia pomocou jediného pohybu. 3D žehliaca plocha spoľahlivo narovná tkaninu a súčasne dôjde k vstreknutiu pary na jej povrch. Okrúhly tvar žehliacej plochy navyše zabraňuje vrásneniu. S pomocou parného generátora Laurastar LIFT 1980 tak jednoducho odstránite vrásnenie a oživíte vlákna oblečenia.

Laurastar LIFT 1980 s pulznou parou pre dokonalé výsledky

Vďaka technológii pulznej pary dokáže parný generátor Laurastar LIFT 1980 obnoviť objem aj krásu vašich šiat. Para je tu rozdelená do krátkych prerušovaných dávok, ktoré zaručia optimálne rozloženie pre dokonalé výsledky. S parným generátorom Laurastar LIFT 1980 tak získate špičkovú starostlivosť bez ohľadu na farbu a materiál oblečenia.


Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Rýchle nahriatie
Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), Automatické vypnutie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 200 W
Materiál žehliacej plochy Hliník

Rozmery a objem

Objem nádržky 110 ml
Dĺžka kábla 2,3 m

Farba

Farba Čierna, Zlatá
Kód:  LAUPG817
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  000.0336.545
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08