Obnoviť stránku

Laurastar IGGI red

199,90 €

Laurastar IGGI red

Hygienická pomôcka Laurastar IGGI v peknej červenej farbe je skvelý pomocník do každej domácnosti. Účinne a šetrne zbaví textílie a predmety vírusov (tiež aj koronavírusu – Covid19), baktérií a roztočov. Výrazne tiež napomáha pri alergiách. Laurastar disponuje konštantným tlakom 3,9 barov. Hygienický naparovač IGGI funguje na princípe suchej pary (DMS) s dvojitým ohrevom na teplotu 145 °C. Používanienaparovačky je jednoduché a rýchle. Stačí naliať vodu do 80-mililitrového bojlera a počkať 2,5 minúty, kým sa prístroj zahreje. Potom sa môžete pustiť do práce. Pohodlné používanie vám uľahčí tiež 1,8-metrov dlhý kábel a bohaté príslušenstvo. Naparovač Laurastar navyše disponuje aj certifikáciou Hygienic Steam Effect. Aj v tejto neľahkej dobe je potrebné a dôležité myslieť na svoje zdravie!



Hlavné prednosti hygienickej pomôcky Laurastar IGGI red

  • Hygienická pomôcka na odstránenie až 99,9 % vírusov a baktérií
  • Laurastar IGGI funguje na princípe mikrojemnej páry
  • Naparuje oblečenie pod vysokým tlakom
  • Látky sú krásne hebké, jemné a zbavené všetkých vírusov a baktérií
  • Zaručí zvýšenú účinnosť vďaka rýchlej a vysokotlakovej pare
  • Rýchle nahriatie za iba 2,5 minúty
  • Konštantný tlak 3,9 barov zaistí dvojnásobný objem
  • Funguje 15× rýchlejšie ako štandardné naparovačky
  • Kompaktné rozmery ideálne na cestovanie
  • Tlakové a detská poistka
  • Užitočné príslušenstvo – ochranná teplu odolná rukavica, plniaca fľaša, ochranné vrecko a prémiové balenie
  • Certifikácia Hygienic Steam Effect
  • Štýlové červené farebné vyhotovenie

Hygienická pomôcka na odstránenie až 99,9 % vírusov a baktérií

Hygienická pomôcka Laurastar IGGI red je skvelý ručný naparovač, ktorý dezinfikuje všetky látky a predmety. Pomôcka funguje na princípe mikrojemnej páry, ktorá zabíja až 99,9 % vírusov (koronavírusy) a baktérií. Pohodlne vyčistíte vankúše, oblečenie, hračky, látkové rúška, motocyklové prilby, kľučky na dverách a ďalšie veci, ktoré nie je možné vložiť do práčky. Laurastar IGGI naparuje oblečenie pod vysokýmtlakom. Látky sú tak krásne hebké, jemné a zbavené všetkých vírusov, baktérií a roztočov.

Výkonný hygienický naparovač Laurastar IGGI

Ručný hygienický naparovač Laurastar IGGI vám zaručí zvýšenú účinnosť vďaka rýchlej a vysokotlakovej pare. Výkonný naparovač IGGY sa šetrne a účinne postará o vaše textílie a predmety. Zároveň zaisťuje rýchle nahriatie za iba 2,5 minúty. Laurastar IGGI tak nesmie chýbať v žiadnej domácnosti!

Luxusná starostlivosť o vaše odevy

Hygienická pomôcka Laurastar IGGI je perfektná aj ako darček pre vašich blízkych a navyše je zabalená v luxusnom balení. Pomôcka funguje na princípe suchej mikrojemnej pary, ktorá poskytne vláknam tú najlepšiu starostlivosť. Nezanecháva mokré oblečenie, takže si vašu obľúbenú košeľu či iný druh odevu môžete vziať ihneď na seba. IGGY funguje 15× rýchlejšie ako štandardné naparovače. Vďaka tomu behom chvíľky zvládne vyčistiť anapariť niekoľko odevov.

Kompaktné rozmery ideálne na cestovanie

Laurastar IGGI vás poteší svojimi kompaktnými rozmermi, ktoré sa skvele hodia na cestovanie. Majte hygienický naparovač vždy pri ruke a užite si krásne čistú a jemnú bielizeň.

Bezpečné používanie hygienickej naparovačky IGGI

Bezpečné používanie hygienickej naparovačky Laurastar IGGI je zabezpečené pomocou praktickej tlakovej poistky, ktorá zabráni nechcenému úniku pary. Samozrejmosťou je tiež detská poistka.

Užitočné príslušenstvo

Hygienická pomôcka Laurastar IGGI vám ponúka bohaté príslušenstvo. Súčasťou balenia je ochranná teplu odolná rukavica, plniace fľaša, ochranné vrecko a prémiové balenie.


Parametre a špecifikácia

Funkcie a vybavenie

Ďalšie funkcie Cestovná verzia

Tech. špecifikácia

Príkon 850 W

Rozmery a objem

Objem nádržky 80 ml
Dĺžka kábla 1,8 m

Farba

Farba Čierna, Červená

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  LAUHN373
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  000.0304.600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12