Obnoviť stránku

Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

4,4 44 hodnotení
179,90 €

Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Pomocník, ktorý vás zbaví neobľúbeného vysávania a vytierania – to je robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB. Vysávanie a vytieranie prebieha automaticky v troch voliteľných stupňoch intenzity. Automatický vysávač na jedno nabitie vydrží v prevádzke až 120 minút a poupratuje až 120 m2. Môžete ho spárovat s inteligentným telefónom a ovládať prostredníctvom aplikácie. Automaticky potom vygeneruje mapu priestoru, ktorý upratuje úplne sám. Upratovanie si naplánujete na konkrétny čas a v aplikácii môžete skontrolovať aj stav filtra a príslušenstva. K dispozícii je šesť režimov upratovania, vďaka ktorým si vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB poradí so všetkými druhmi povrchov. Senzor proti pádu zo schodov aj nárazu sa postará o maximálnu bezpečnosť. Súčasťou balenia vysávača Lauben Robot Vacuum 26BB je univerzálna kefa na zbieranie vlasov, prachu a drobných nečistôt. Bočné kefy bez problémov poupratujú aj v kútoch, pozdĺž stien a na ďalších ťažko dostupných miestach.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB na spoľahlivé upratovanie celej domácnosti

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB spoľahlivo vyčistí všetky druhy povrchov aj ťažko prístupné kúty a zákutia. Navyše vďaka svojej malej výške uprace aj pod nábytkom a vy tak môže šetriť váš chrbát. Magnetickým pásikom, ktorý je súčasťou balenia, ľahko ohraničíte zónu bytu, kam vysávač nesmie ísť. Vďaka dvom senzorom je automatický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB ohľaduplný k sebe aj k vášmu vybaveniu. Vďaka gyroskopickej navigácii vysávač upratuje automaticky bez vašej pomoci. Keď je všetko hotové, vysávač sám zájde späť do nabíjacej stanice. Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB je možné ovládať pomocou diaľkového ovládača, prípadne pomocou praktickej mobilnej aplikácie.

Jednoduché ovládanie a pohodlná údržba vysávača Lauben Robot Vacuum 26BB

Okrem smartfónu a špeciálnej aplikácie je možné robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB ovládať aj diaľkovým ovládačom. Po upratovaní jednoducho vyprázdnite prachový zásobník a očistíte mopovú textíliu, takže nie je potrebné použitie vreciek. Po skončení upratovania sa vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB sám vracia na dobíjaciu základňu, kde sa automaticky nabije na ďalšie použitie. Senzory proti pádu zo schodov a proti nárazu bránia poškodeniu vysávača aj nábytku. Balenie obsahuje magnetickú pásku, štyri náhradné bočné kefy, dve mopové textílie a HEPA filter. Ovládanie vysávača je vysvetlené pomocou video tutoriálu, na ktorý odkazuje priložený QR kód.

Aplikácia Lauben Robot Vacuum pre inteligentné telefóny

K vysávaču Lauben Robot Vacuum 26BB získate zadarmo aj mobilnú aplikáciu Lauben Robot Vacuum, vďaka ktorej budete mať všetko pod kontrolou. Je dostupná ako v češtine, tak aj angličtine a nemčine. Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB pri prvom prejazde bytom, alebo domom vytvorí podrobnú mapu, podľa ktorej si potom sám pripraví trasu upratovania. Akonáhle sa pustí do práce, je možné cez aplikáciu sledovať jeho stav. Ak však nie je poruke telefón, je možné spustiť vysávač ručne jedným tlačidlom, alebo ho ovládať cez diaľkové ovládanie.

Šesť režimov upratovania vysávača Lauben Robot Vacuum 26BB

Automatický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB ponúka šesť režimov upratovania, ktoré je možné jednoducho zvoliť pomocou diaľkového ovládača. K dispozícii je Automatický režim na bežné každodenné upratovanie. Vysávač sa prispôsobí prostrediu, pohybuje sa automaticky a nepotrebuje vašu asistenciu. Ďalší je režim Pozdĺž stien, pri ktorom vysávač upratuje v bezprostrednom okolí stien. S režimom Oblasť môžete upratovať konkrétne miesta s veľkosťou 2 × 2 metre, kde je veľká koncentrácia nečistôt. Náhodný režim je ideálny na upratovanie väčšieho priestoru bez prekážok. Robot sa bude opakovane vracať sem a tam a postupne uprace celý priestor. Režim Intenzívny sa skvele hodí pre oblasti s častejším výskytom nečistôt (predsieň, kuchyňa). Robotický vysávač sa pohybuje v tvare špirály, aby zachytil všetky nečistoty a upratuje dlhšiu dobu na jednom mieste. K dispozícii je tiež Pohotovostný režim.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Nastavenie zakázanej oblasti

Súčasťou balenia vysávača Lauben Robot Vacuum 26BB je magnetický pásik, ktorým môžete jednoducho ohraničiť priestory, kam robotický vysávač nemá jazdiť. Zariadenie pásky vníma ako virtuálny múr a nepôjde za ne.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Automatický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB je špecialistom na zvieracie chlpy a alergie

Špeciálny HEPA filter, ktorý zachytí častice do veľkosti 0,1 – 0,3 mikrometrov, zbaví váš domov všetkých alergénov a prachu.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Umelá inteligencia s gyronavigáciou

Najlepšia a najpokročilejšia navigácia v danej triede znamená, že si robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB poradí s mnohými prekážkami aj situáciami. Môžete sa spoľahnúť, že upratovanie vždy dokončí.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Automatický vysávač s inteligentnou aplikáciou v CZ, DE a EN

Vďaka inteligentnej aplikácii budete mať automatický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB vždy pod kontrolou. K dispozícii je šesť režimov upratovania pre každú situáciu: Automatický, Pozdĺž stien, Oblasť, Náhodný, Intenzívny a Pohotovostný.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Technológia FloorSafe ochráni citlivé podlahy

S vysávačom Lauben Robot Vacuum 26BB sa nemusíte báť vytierať ani chúlostivé drevené povrchy. Všetky typy povrchov podláh totiž robotický vysávač zvládne vďaka trom stupňom intenzity vysávania a vytierania. Zároveň mu neprekáža ani rozliata káva, alebo škvrny od blata.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Automatický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB umožní pohodlné plánovanie

Vďaka nastaviteľnému časovaču si môžete upratovanie s vysávačom Lauben Robot Vacuum 26BB naplánovať pokojne aj na čas, keď nie ste doma. Budete sa tak vždy vracať do čistého.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Senzor proti pádu a proti nárazu

O robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB ani nábytok sa nemusíte báť. Má dva senzory, proti pádu zo schodov a nárazu, pri detekcii prekážky sa automaticky spomalí.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Nízka hlučnosť vysávača Lauben

Automatický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB neruší pri upratovaní. Jeho maximálna hlučnosť je 62 dB a vybrať si môžete z viacerých stupňov intenzity hlučnosti.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Robotický vysávač s automatickým dobíjaním

Pri indikácii nízkeho stavu batérie sa Lauben Robot Vacuum 26BB sám vráti dobiť do základne a následne pokračuje tam, kde prestal.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Robotický vysávač zvládne prejsť 1,5 cm prahy

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB si bez problémov poradí s prahmi vo vašej domácnosti. Dostane sa dokonca do 8 cm medzery pod nábytok.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Automatický vysávač Lauben Robot s praktickým video návodom

Žiadne zložité manuály a nezrozumiteľné pokyny. Pomocou praktického video manuálu automatický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB hravo sprevádzkujete.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Dostupné náhradné diely a servis

Dostupnosť náhradných kief a filtrov, alebo bezproblémový nákup novej batérie robia z robota Lauben Robot Vacuum 26BB dlhodobého domáceho spoločníka.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Diaľkový ovládač a ovládanie bez aplikácie

Väčšinu funkcií vysávača Lauben Robot Vacuum 26BB zvládnete ovládať aj priloženým diaľkovým ovládačom. Napríklad nastavenie plánovača upratovania, navigáciu na miesto a zmenu režimu. Nemusíte tak hneď hľadať a nastavovať smartfón.

Robotický vysávač Lauben Robot Vacuum 26BB Pet

Robotický vysávač s podporou Google Home a Alexa

Jednoduché prepojenie vysávača Lauben Robot Vacuum 26BB so zvyškom inteligentnej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Gyroskopická
Počet bočných kief 2
Prekonanie prekážky do výšky 1 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia odloženého upratovania, Hovoriaci po česky

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Vlastnosti Diaľkové ovládanie, Regulácia výkonu

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 6 h
Doba chodu 120 min
Kapacita batérie 2 600 mAh

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica
Kefy Bočná
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Zásobník na nečistoty na vysávanie, Magnetická páska, Nástroj na čistenie kief a filtrov

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Hlučnosť

Hlučnosť 62 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 33 cm
Výška 7,7 cm
Hĺbka 33 cm
Hmotnosť 3 kg

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  LAURV296
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  4260645680296

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14