Obnoviť stránku

Lark Ultimate 8i 3G Black

Príslušenstvo k tovaru

Lark Ultimate 8i 3G Black

Najnovšie zástupca lacných tabletov je aj napriek nízku cenu nabitý modernými technológiami. K pohonu využíva moderné štvorjadrový procesor Intel Atom Z3735F. Mozog tabletu pracuje na frekvencii 1,33 GHz, ale v prípade potreby dokáže pretaktovať výpočtovej jadro až na 1,83 GHz. Aj napriek nemalý výkon je spotreba procesora pod hranicou štyroch wattov. V čipu je tiež ukrytá integrovaná grafická karta Intel HD Graphics, ktorá sa postará o všetky multimediálne činnosti.

kľúčové vlastnosti

  • Výkonný štvorjadrový procesor Intel
  • Úsporná grafická karta HD Graphics
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10
  • Viac farebných prevedení
  • 3G modem

skvele vybavený

Tablet je poháňaný moderným operačným systémom Windows 10 Home, ktorý je uložený na internej pamäte s kapacitou 16 GB. Svižnú odozvu systému zabezpečuje operačnú pamäť DDR3 s kapacitou 1 GB. Vaše dokumenty, fotografie či videá môžete samozrejme ukladať na pamäťovú kartu. O zobrazenie obsahu sa stará dotykový displej s viac ako miliónom bodov. IPS panel zaistí verné farby a široké pozorovacie uhly. Pre spojenie so svetom je tablet samozrejme vybavený 3G modemom, Wi-Fi a Bluetooth.

Kód:  LRK002n
Produktové číslo:  5901592833098

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19