Obnoviť stránku

Laretti LR7130

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Laretti LR7130

Taliansky špecialistaLaretti prišiel s unikátnym spôsobom multifunčního a zdravého varenia. K tepelnej úprave pokrmov totiž môžete využiť tri chytré spôsoby ohrevu.
Tlakový hrniecLR7130o príkone 900 Wattov ponúka keramickú nádobu zhotovenú inovatívnou technológiou, zaisťujúce rovnomernú prípravu potravín s uchovanie všetkých dôležitých hodnôt a vitamínov. Nádoba poskytuje objem 5 litrov. Vďaka tomu môžete mať rýchlo zhotovený obed. Pomocou jednoduchého senzorového ovládania s integrovaným LCD displejom ľahko nastavíte jeden z9 programov automatickej prípravy.Začnitevariť, dusiť a tepelne upravovať jedla na pare. Inovatívna konštrukcia vypúšťacieho ventilu zabraňuje unikaniu aróma jedla a udržuje všetku chuť vnútri nádoby. Technológia 3D ohrevu dokonale prehreje pokrm zo všetkých strán. Termoizolačné teleso z veľmi kvalitného nerezu navyše dômyselne šetrí elektrickú energiu. Varenie aj dusenie môžete tiež komfortne naplánovať prostredníctvom chytre jfunkcia časovača.
Špeciálne navrhnutýpovrch nádobyje odolný a ľahko umývateľný. Štýlový dizajn tlakového hrnca Laretti v originálnom prevedení ľahko zapadne do každej kuchyne. Vyskúšajte nový delikátna spôsob varenia v pare a spoznajte nové chute vašich obľúbených jedál.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Tlakový hrniec
Určené pre:
Varenie
Pripravovania na pare
Dusenie
Príkon:
900 W
Ovládanie:
Senzorové
Počet nádob:
1 x keramická
Objem nádoby:
5 l
Počet programov automatickej prípravy:
9
Ďalšie vlastnosti:
LCD displej
Termoizolačné teleso z veľmi kvalitného nerezu šetriace el. energiu
3D technológia ohrevu (zospodu, z boku, z hora)
Unikátna konštrukcia vypúšťacieho ventilu, zabraňujúceho unikaniu jedla
Protišmykové nožičky
Držadlo pre premiestňovanie
Časovač
Funkcia nastavenia času pripravovania:
24 hod
Farebné prevedenie:
Nerez

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tlakový hrniec
Kód:  JR503k
Produktové číslo:  LR7130

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12