Obnoviť stránku

LANZA Total Power Gel Caps 2in1 28 ks (28 praní)

4,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANZA Total Power Gel Caps 2in1 28 ks (28 praní)

Užite si dokonale svieži pocit po oblečení čerstvo vypraného prádla. S kapsulami Power Gél značky Lanza nebolo pranie nikdy jednoduchšie. Spoľahlivo odstráni všetky škvrny a dodá vašej bielizni neodolateľnú vôňu. Použitie kapsúl je veľmi jednoduché, rýchle a efektívne - len ju vložíte do bubna práčky ešte pred pridaním bielizne. Kapsule sa potom pri kontakte s vodou začnú okamžite rozpúšťať, vďaka čomu sa do vlákien textilu dostane celých 100 % prác sily. Balenie obsahuje 28 kapsúl, každú na 1 pranie.

Pri používaní by ste tiež nemali zabúdať na bezpečnosť. Dbajte na opatrnú manipuláciu s prípravkom a dodržujte definovaný postup. Po prípadnom zasiahnutí očí ich niekoľko minút starostlivo oplachujte vodou. Ak by podráždenie stále pretrvávalo, je nutné vyhľadať lekársku pomoc. Pri styku s pokožkou postihnuté miesto tiež umyte veľkým množstvom vody. Pracie kapsule navyše vždy uchovávajte mimo dosahu detí.

 
 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti Na bežné pranie

Počet kusov

Počet kusov 28 ks
Kód:  PPR162
Produktové číslo:  8592326016763

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19