Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lansky Deluxe Diamond, 4 kamene

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lansky Deluxe Diamond, 4 kamene

Lansky Deluxe Diamond je brúsna súprava, ktorá obsahuje 4 ploché diamantové brúsne kamene rozlíšené podľa hrúbky, brúsnej emulzie a montáže. Celé vybavenie je uložené do praktického kufríka, ktorý uľahčí manipuláciu a prenášanie výbavy. Pomocou súpravy profesionálne nabrúsite akýkoľvek nôž. Na jednoduchú orientáciu pri výbere sú jednotlivé brúsne kamene odlíšené farebne. Určite oceníte patentovaný systém svorky a veľmi jednoduchú prípravu pred samotným brúsením. To je tiež veľmi jednoduché, pretože vodiace tyčky pomáhajú udržiavať presný sklon, ktorý je na nabrúsenie daného noža potrebný. Vďaka súprave Lansky Deluxe Diamond budete mať všetky nože nabrúsené ako od profesionála.

Kľúčové vlastnosti sady Lansky Deluxe Diamond, 4 kamene

  • Brúsna súprava
  • Lansky Deluxe Diamond obsahuje 4 brúsne kamene podľa hrúbky
  • Jej súčasťou sú 4 vodiace tyčky a fľaštička oleja
  • Kovová svorka s patentovaným systémom
  • Vybavenie uložené do praktického kufríka
  • Súprava zaručí profesionálne nabrúsenie nožov
  • Brúsne kamene odlíšené farebne
  • Jednoduchá príprava
  • Jednoduché brúsenie

Diamantové brúsne kamene

Lansky Deluxe Diamond je opatrená diamantovými brúsnymi kameňmi, ktoré sú veľmi agresívne a rýchlo odoberajú materiál brúseného noža. Z toho dôvodu sú vhodné predovšetkým vtedy, keď je potrebné zmeniť uhol brúseného ostria, brúsiť veľmi tvrdú oceľ či rekonštruovať zničené ostrie. Na výber máte 4 diamantové kamene s rôznou mierou hrúbky.

Rozmery:
28 × 25 × 5 cm

Hmotnosť:
265 g

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ Mechanická
Kód:  SPTzah032
Produktové číslo:  080999057001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19