Obnoviť stránku

Laney IRF-LOUDPEDAL

200,51 €

Laney IRF-LOUDPEDAL

LOUDPEDAL zo série LANEY IRONHEART FOUNDRY je výkonný 60-wattový dvojkanálový zosilňovač vo formáte pedála na podlahu. IRF-LOUDPEDAL je teda možné použiť jednak ako výkonný zosilňovač so skvelým skresleným zvukom, alebo využiť iba jeho efekty – skreslenie a zapojiť ho cez externý zosilňovač. Ako súčasť dokonalého fly-rig je možné LOUDPEDAL používať naživo na pódiu do bežného pasívneho gitarového kabinetu, alebo ho zapojiť priamo do predného PA, alebo do vašej IEM zostavy. Nech už si vyberiete čokoľvek, máte k dispozícii skvelý tón IRONHEART pri každom použití. Využite vysoko kvalitnú efektovú slučku na LOUDPEDAL-i a jej transformátorom oddelený výstup SEND a pripojte LOUDPEDAL priamo do vstupu vášho zosilňovača a použite ho ako vysoko kvalitný dvojkanálový boost/drive pedál.

Kľúčové vlastnosti Nástrojového zosilňovača Laney IRF-LOUDPEDAL

  • Vďaka integrocanému zosilňovaču je možné LOUDPEDAL zapojiť priamo do pasívneho boxu
  • Výkon 60 W RMS úplne postačí aj pre stredne veľké pódia
  • LOUDPEDAL je vybavený výkonnou emuláciou gitarových boxov
  • Emuláciu kabinetu je možné kedykoľvek vypnúť a používať svoje obľúbené IR, je to na vás
  • Pri nahrávaní tak už nie je potrebné používať mikrofón, ale pedál je možné pohodlne pripojiť káblom k nahrávaciemu zariadeniu

Môžete cvičiť v úplnej tichosti

Vďaka slúchadlovému výstupu cvičte a bavte sa v úplnej tichosti. LOUDPEDAL je navyše vybavený aj pomocným aux-in vstupom, takže do vášho zvuku ľahko primiešate obľúbený podklad, alebo výstup z automatického bubeníka, alebo metronómu. Neexistuje lepšie tónové riešenie na báze pedalboardu ako LOUDPEDAL.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tranzistorové

Určenie

Určenie Gitarové

Charakteristika

Celkový výkon 60 W
Počet kanálov 2
Impedancia 8 Ohm

Vlastnosti

Vlastnosti Efektová slučka
Efekty Distortion, Overdrive

Pripojenie

Počet vstupov 2
Rozhraní DI výstup
Slúchadlový výstup 3,5 mm Jack

Rozmery

Šírka 151 mm
Hĺbka 124 mm
Výška 62 mm
Hmotnosť 1,05 kg
Kód:  LNYh01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  IRF-LOUDPEDAL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16