Obnoviť stránku

LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 13" Touch bar

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 13" Touch bar

Rozšírte svoj MacBook o ďalšie porty a spríjemnite si písanie

Vlastníte prenosný počítač MacBook Retina 13", ale nestačia vám jeho porty na pripojenie všetkých vašich zariadení? Potom určite dajte šancu dokovacej stanici LandingZone Pro Dock, ktorá váš MacBook rozšíri o ďalších 16 portov. K počítaču tak môžete pripojiť napríklad monitor, tlačiareň a ďalšie potrebné príslušenstvo. Dokovacia stanica navyše MacBook ľahko nadvihuje, a vytvára tak ergonomickú polohu pre lepšie písanie. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je LandingZone Pro Dock ako stvorená na časté prenášanie.


LandingZone Pro Dock

Dokovacia stanica plná skrytých vymožeností

Značka LandingZone sa špecializuje na výrobu dokovacích staníc už niekoľko rokov, a nie je preto divné, že aj tento model je známkou ozajstnej kvality a skrytých vymožeností. Patrí medzi ne napríklad možnosť využívania MacBooku aj so sklopeným displejom. Po vložení SD karty môžete zvýšiť kapacitu úložiska a tým aj počet stiahnutých filmov, hier alebo iných súborov.


Parametre a špecifikácia

Značka notebooku

Značka notebooku Apple
Rad notebooku MacBook
Kód:  LZO1081
Produktové číslo:  LZ014E

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07