Obnoviť stránku

LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 13" bez Touch baru

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LandingZONE DOCK PRO – MacBook Retina 13" bez Touch baru

LandingZONE DOCK PRO je špeciálna dokovacia stanica na nabíjanie notebooku MacBook Retina 13". Zostane vždy na rovnakom mieste, jednoducho sa používa a ponúka neopozeraný dizajn, ktorý navrhoval priemyselný dizajnér Mike Nuttall. Disponuje základňou, ktorá je pevná a stabilná. Nahradí všetky jednoúčelové redukcie a rozbočovače a umožní vám pripojiť k vášmu MacBooku mnoho rôznych periférnych zariadení. Všetky potrebné káble môžete nechať zastrčené v dokovacej stanici a nemusíte ich pracne pripájať zakaždým, keď začínate s MacBookom pracovať. Dokovacia stanica LandingZONE DOCK PRO urobí z vášho MacBooku Retina 13" plnohodnotnú pracovnú stanicu. S dokovacou stanicou LandingZONE DOCK PRO získate 16 portov pre efektívnu prácu s vaším MacBookom.

Kľúčové vlastnosti LandingZONE DOCK PRO

  • LandingZONE DOCK PRO je určená pre MacBook Retina 13" bez Touch baru (Model A1706)
  • Dizajnové vyhotovenie & hliníková konštrukcia
  • Nahradí jednoúčelové redukcie a rozbočovače
  • Získate 16 portov
  • Pripojí k vášmu MacBooku tlačiareň, externý disk, monitor, slúchadlá alebo telefón
  • Pripojí MacBook k Ethernetu
  • Napájanie cez USB-C
  • Vďaka vyvýšeniu notebooku podporuje lepšiu cirkuláciu vzduchu
  • Kompatibilná s bezpečnostnými zámkami Kensington
  • Vysokorýchlostné nabíjanie

Skvelá rozšíriteľnosť a pohodlnejšie písanie s LandingZONE DOCK PRO

Dokovacia stanica LandingZone Dock Pro umožňuje pripojenie najrôznejších periférií, napr. monitora, pevného disku alebo tlačiarne. Ponúka vám 3× USB-C 3.1, 3× USB-A 3.1, 1× USB-C priechodný port, 2× HDMI, slot na SD kartu, slot na microSD kartu, Gigabit Ethernet a Audio port. Využíva praktickú LED diódu, ktorá indikuje, či je MacBook aj so sklopenou obrazovkou zapnutý alebo vypnutý. Jej konštrukcia navyše notebook vyvyšuje, čím podporuje lepšiu cirkuláciu a poskytuje pohodlnejšiu polohu na písanie. Dokovacia stanica LandingZONE DOCK PRO pracuje s MacBook Retina 13" bez Touch baru z roku 2016 a 2017 (Model A1706). Ak vlastníte zámok Kensington (nie je v balení), môžete MacBook prostredníctvom stanice LandingZONE DOCK PRO uzamknúť.

Jednoduché použitie LandingZONE DOCK PRO

Na plnohodnotnú prevádzku Landing Zone nevyžaduje nič viac než pripojenie k napájaciemu adaptéru s USB-C výstupom. Ten dostanete v balení spolu s dokovacou stanicou.

Kód:  LZO111
Produktové číslo:  LZ016E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07