Obnoviť stránku

LandingZONE DOCK - MacBook Pro Retina 15"

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LandingZONE DOCK - MacBook Pro Retina 15"

Premeňte svoj MacBook Pro Retina na plne funkčnú stanicu a zbavte sa neustáleho pripájania a odpájania káblov. Vďaka tejto dokovacej stanici zostávajú káble pripojené, aj keď notebook prenášate. Neoceniteľným pomocníkom sa stáva vtedy, keď notebook neustále prenášate napr. medzi kanceláriou a domovom. Ľahko tak môžete pripájať monitory, externé úložisko, tlačiareň, inteligentný telefón, tablet alebo sa pripojte do siete pomocou ethernetového kábla.
LandingZONE Dock je elegantné a ľahké zariadenie, ktoré perfektne využijete v domácnosti, kancelárii a vďaka kompaktným rozmerom aj na cestách. Zvýšená pozícia umožňuje ergonomickú prácu a dobrú cirkuláciu vzduchu. Praktická LED indikácia stavu vás informuje či MacBook ide, a to aj keď je zavretý. Nechýba ani možnosť použitia zámku Kensington či vysokorýchlostné nabíjanie pre iPhone, iPad, iPod.
Konektory:

  • 3× USB 3.0
  • 2× USB 2.0
  • Mini DisplayPort/Thunderbolt
  • HDMI
  • Držiak na MagSafe 2
  • Gigabit Ethernet

Kompatibilné zariadenia:
A1398

Kód:  EALZ001t
Produktové číslo:  LZ008A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11