Obnoviť stránku

LandingZONE 2.0 LITE pre MacBook Air 13 "

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LandingZONE 2.0 LITE pre MacBook Air 13 "

Kompaktná dokovacia stanica LandingZONE 2.0 LITE pre MacBook Air 13 "vás zbaví neustáleho pripájania a odpájania káblov. Či už ste doma, v kancelárii či na cestách, dokovacia stanica vám umožní trvalé pripojenie až dvoch USB zariadení, napríklad externého disku a tlačiarne. Vloženie a vybratie MacBooku je veľmi rýchle a jednoduché a počas niekoľkých málo sekúnd môžete začať pracovať. Optimálny sklon stanice napomáha k lepšej ergonómii a cirkuláciu vzduchu.

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná a praktická dokovacia stanica
  • Jednoduché a rýchle pripojenie aj odpojenie MacBooku
  • Dva USB 3.0 porty, držiak pre MagSafe ® 2 a bezpečnostné slot Kensignton
  • Podpora vysokorýchlostného nabíjanie iPhone, iPadu či iPodu

Základná výbava pre optimálny komfort

V tejto odľahčenej verzii dokovacej stanice nájdete vo výbave len to najnutnejšie. Sú to dva vysokorýchlostnými portmi USB 3.0, držiak na napájací konektor MagSafe ® 2 a slot pre bezpečnostný zámok Kensignton, ktorý spoľahlivo ochráni váš MacBook proti odcudzeniu. LED indikácia vás informuje o zapnutí MacBooku, ak má zatvorený displej. Samozrejmosťou je aj podpora vysokorýchlostného nabíjania pre iPhone, iPad či iPod.

LandingZONE 2.0 LITE je kompatibilný s modelmi predávanými od druhej polovice roku 2012 až do roku 2015.

Kód:  LZO101
Produktové číslo:  LZ004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17