Obnoviť stránku

LANCÔME La Vie Est Belle L'Eclat EdP

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANCÔME La Vie Est Belle L'Eclat EdP

Úvodný dojem Eau de Parfum La Vie Est Belle L'Éclat vytvára vôňa sviežeho citrusového bergamotu a jemnej mandarínky. Výbuch ľahkých a šumivých ovocných zložiek postupne prechádza do iskrivej vône kvetov. Srdce parfumovanej vody od značky LANCÔME je kvetinové. Základom je čarovná vôňa rozžiarených pomarančových kvetov, v ktorých sa odráža slnečný jas. Tento motív podčiarkuje ružová a jazmínová esencia. Jazmín, najdrahšia kvetina, prináša do vône ženskosť. Spodné tóny sa nesú na zmyselnej vlne, v ktorej sa spája vôňa santalového dreva s vanilkou. Vďaka najušľachtilejším prírodným zložkám vznikla svieža kvetinová vôňa, obohatená orientálnymi a citrusovými tónmi.

Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody LANCÔME La Vie Est Belle l'Eclat

  • Dámska kvetinovo-orientálna vôňa renomovanej značky
  • Delikátna toaletná voda (EdP – Eau de Parfum)
  • Základ vône je tvorený kvetmi pomarančovníka
  • Výtvarne dokonalý brúsený flakón

Brúsený krištáľový úsmev od LANCÔME

Delikátna vôňa La vie est belle L'Éclat je ukrytá v rovnako výnimočnom flakóne, ktorý výtvarnými prostriedkami dokonale vyjadruje to, čo názov parfumu. Život je krásny, plný žiary, svetla, jasu. Tvar krištáľového úsmevu zachytáva svetlo a brilantne ho odovzdáva ďalej. Táto elegantná fľaštička so svojimi 221 fazetami predstavuje majstrovské dielo najlepších francúzskych sklárov. Svetlo sa láme o ručne brúsené hrany a vytvára čarovnú iskrivú hru. A presne v duchu svojho názvu vás táto svieža vôňa LANCÔME naplní šťastím a radosťou a rozžiari vás na celý deň.

Zloženie parfumu:
Hlava (vysoké tóny) – bergamot
Srdce (stredné tóny) – pomarančový kvet, biele kvety
Základ (nízke tóny) – santalové drevo, vanilka

Objem flakónu:
75 ml

Vyberte si ideálny variant:
Eau de Parfum LANCÔME – La Vie Est Belle l'Eclat – objem 75 ml
Eau de Parfum LANCÔME – La Vie Est Belle l'Eclat – objem 50 ml
Eau de Parfum LANCÔME – La Vie Est Belle l'Eclat – objem 30 ml

Kód:  KPPF814nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01