Obnoviť stránku

LANCÔME Creme Mousse Confort 125 ml

Garancia najlepšej ceny
31,99 €

LANCÔME Creme Mousse Confort 125 ml

O suchú pleť sa treba starať už pri odličovaní. Čistiaca pena LANCÔME Creme Mousse Confort bola špeciálne stvorená na suchú a citlivú pokožku. Starostlivo odstráni nečistoty, ale zároveň udrží v pleti vlhkosť. Extrakt z bieleho lekna, ruže a anízu upokojuje a mierni začervenanie. Užite si čistú pokožku bez pocitu pnutia a šupiniek vďaka LANCÔME Creme Mousse Confort.

Čistiaca pena LANCÔME Creme Mousse Confort

Kľúčové vlastnosti čistiacej peny LANCÔME Creme Mousse Confort, 125 ml

  • Starostlivosť LANCÔME na suchú a citlivú pokožku
  • Šetrne, ale efektívne čistí pleť
  • Mierni podráždenie a začervenanie, jemne chladí
  • S extraktom z ruže, anízu a bieleho lekna
  • Pena Creme Mousse Confort tiež hydratuje a vyživuje
  • Jednoduché používanie
  • V bielej tube s decentným vzhľadom

Aktívne látky:
Extrakt z bieleho lekna, ruže a anízu – chráni, zjemňuje a čistí.
Olej zo šípok – vyživuje suchú pleť a dodáva jej jemnosť.


Použitie:
Čistiaca pena Crème-Mousse Confort odstráni všetky nečistoty, aplikujte ju ráno a večer v malom množstve na dlaň. Vytvorte bohatú penu, ktorú rozotrite na vlhkú tvár. Masírujte krúživými pohybmi, podporíte tak hĺbkové čistenie a mikrocirkuláciu. Na záver opláchnite vodou.

Zloženie

AQUA/WATER, GLYCERÍN, SODIUM COCOYL GLYCINATE, MONTMORILLONITE, MYRISTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ARGILLA / MAGNÉSIUM ALUMINUM SILICATE, PALMITIC ACID, GLYCOL STEARATE, LAURIC ACID, STEARIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, PARFUM/FRAGRANCE, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 17200 / RED 33, CI 14700/RED 4, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SALICYLIC ACID, KAOLIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, FARNESOL, ROSA CANINA FRUIT OIL, ROSA GALLICA EXTRACT / ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, HEXYLCINNAMAL.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Pena

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Typ produktu

Typ produktu Pena
Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy
AQUA/WATER, GLYCERÍN, SODIUM COCOYL GLYCINATE, MONTMORILLONITE, MYRISTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, ARGILLA / MAGNÉSIUM ALUMINUM SILICATE, PALMITIC ACID, GLYCOL STEARATE, LAURIC ACID, STEARIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, PARFUM/FRAGRANCE, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 17200 / RED 33, CI 14700/RED 4, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SALICYLIC ACID, KAOLIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, FARNESOL, ROSA CANINA FRUIT OIL, ROSA GALLICA EXTRACT / ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, HEXYLCINNAMAL. '>
Kód:  KSPL4837
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605530744560

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17