Obnoviť stránku

LANCÔME Crayon Khol Bronze 022

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LANCÔME Crayon Khol Bronze 022

Značku Lancome založil Armand Petitjean s myšlienkou dopriať ženám aj mužom tú najlepšiu starostlivosť na svete. Kozmetika Lancome sa neustále snaží o inováciu, kladie sa veľký dôraz na výskum nových vysoko kvalitných zložiek, brilantných textúr a tiež na harmóniu medzi vôňou a farbou. Vďaka skúsenostiam a výskumom má spoločnosť Lancome jedinečné znalosti o pokožke, jej funkciách a predovšetkým o jej potrebách. Vďaka tomu môže Lancome svoje jedinečné odborné znalosti premietnuť do vývoja vysoko kvalitných produktov. Doprajte si luxusné ošetrenie kozmetiky Lancome rovnako ako milióny žien a mužov na celom svete!
Zamatovo hebká ceruzka na oči LANCOME Crayon Khol s dlhotrvajúcim vodoodolným efektom. Vďaka svojmu zloženiu sa ľahko a rovnomerne nanáša, zanecháva úplne dokonalú, hladkú linku s optickým efektom výrazného a zmyselného pohľadu. Táto ceruzka na oči má vysokú koncentráciu farebných pigmentov pre obzvlášť intenzívny efekt. Veľmi dobre sa nanáša ako na viečko tak na vnútornú linku spodných mihalníc. Vhodná aj pre citlivé oči. Vlhké a daždivé počasie, dovolenka pri mori alebo návšteva bazéna nemá šancu zničiť dokonalé nalíčenie.
Účinky: Dokonalé, dlhotrvajúce a vodoodolné nalíčenie očí.
Použitie: Naneste na viečko aj vnútornú linku spodných mihalníc.
Parametre a špecifikácie
Odtieň: 022 Bronze
Objem: 1,8g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Hnedá

Typ

Typ Ceruzka
Kód:  KSDE0133-c
Produktové číslo:  3605531520347

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07