Obnoviť stránku

Lanaform PO-100

49,40 €

Lanaform PO-100

Pulzná oximétria je neinvazívna metóda používaná na meranie úrovne saturácie krvi kyslíkom (SpO2) pomocou sledovania percenta okysličeného hemoglobínu v krvi, ako aj pulzného modulačného indexu a na meranie tepovej frekvencie. Postup sa používa už viac ako 20 rokov a predstavuje základnú kontrolu v lekárskej praxi na zistenie úrovne kyslíka a prevenciu respiračných problémov. Hodnota saturácie kyslíkom sa považuje za nebezpečnú, ak je u arteriálnej krvi nižšia ako 90 %. Za normálnych atmosférických podmienok je normálna hodnota 100 %. Multifunkčný oximeter zmeria aj srdcovú frekvenciu (pulz) a index perfúzie (PI). Perfúzny index meria silu arteriálneho pulzu. Môže byť použitý ako diagnostický nástroj pri nízkej perúzii ako prevencia závažného zlyhania. Perfúzny index musí byť medzi 0,3 až 20 %, kolíše v závislosti na pacientovi, jeho fyzickom stave a mieste merania.

Kľúčové vlastnosti oxymetra Lanaform PO-100

  • Automatické vypnutie v prípade nečinnosti
  • Ukazovateľ slabej batérie
  • 2 alarmy
  • Zdravotnícky prostriedok
  • Funkcia výstrahy
  • Ochranný obal
  • Nastavenie zobrazenia výsledkov v rôznych smeroch
  • Nastavenie jasu displeja

Spoločnosť Lanaform

Belgická spoločnosť Lanaform má široké produktové portfólio, ktoré zasahuje predovšetkým do oblastí zdravia, krásy a wellness. Vďaka dynamickému tímu dokázali preraziť so svojimi produktmi aj v zahraničí. Dnes predáva Lanaform do viac ako 30 krajín sveta. Jednou z kľúčových ambícií je neustála inovácia a vývoj s využitím nových technológií.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia

Obsah balenia Remienok na krk, Puzdro na opasok

Batéria

Typ batérií AAA
Počet batérií 2 ks
Batérie súčasťou balenia Áno
Kapacita batérie 1 000 mAh
Výdrž batérie 25 h
Kód:  ZDRpop03
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LA090403

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01