Obnoviť stránku

LAMAZUNA Solid Facial Cleanser Hibiscus 25 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LAMAZUNA Solid Facial Cleanser Hibiscus 25 g

Čistite pleť svojej tváre šetrným mydlom značky Lamazuna, ktoré okrem vašej spokojnosti myslí aj na spokojnosť planéty. Mydlo Lamazuna je totiž vyrobené z čisto prírodných látok v bio kvalite a zabalené je len v recyklovateľné kartónovej škatuľke. Tuhé mydlo Solid Facial Cleanser Hibiscus je vhodné pre suchú a citlivú pleť, ktorú šetrne, ale riadne vyčistí a prevonia krásnou vôňou ibišteka. Mydlo Lamazuna môžete použiť večer, kedy uľaví vašej pleti aj po tom najnáročnejšom dni, ale pokojne aj ráno, kedy ju krásne rozžiari a pripraví na nový deň. Koža po použití tuhého mydla Lamazuna bude prečistená, hydratovaná a nebude napnutá.

Kľúčové vlastnosti tuhého mydla na tvár Lamazuna Solid Facial Cleanser Hibiscus

  • Tuhé mydlo na tvár pre suchú a citlivú pokožku značky Lamazuna
  • Solid Facial Cleanser Hibiscus čistí šetrne pleť do hĺbky
  • Mydlo Lamazuna je vyrobené z prírodných látok v bio kvalite
  • Pleť je po použití mydla spokojná a nenapína sa
  • Lamazuna tuhé mydlo prevonia vašu pokožku vôňou ibišteka

Použitie:
Navlhčite mydlo a krúživými pohybmi s ním premasírujte zvlhčenú pokožku tváre. Potom dôkladne opláchnite a mydlo uložte na podložku alebo do sklenenej dózy s prieduchmi na viečku. Nenechávajte stáť vo vode, voda z mydla musí mať možnosť sa vypariť preč.

Zloženie:
Sodium cocoyl isethionate, stearic acid, palmitic acid, cocos nucifera oil, avena sativa kernel flour, aqua, hibiscus sabdariffa flower powder, helianthus annuus seed oil, decyl glucoside, lavandula hybrida oil, arnica montana flower extract, tocopherol, geraniol, limonene, linalool from controlled organic agriculture


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Typ produktu

Typ produktu Mydlo
Typ mydla Tuhé

Určenie

Určenie Pre ženy

Hmotnosť

Hmotnosť 25 g

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Suchá
Kód:  KSPL427
Produktové číslo:  3760201132623

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07