Obnoviť stránku

Lamaze – Hrkálkové ponožky a náramky

4,7 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

Lamaze – Hrkálkové ponožky a náramky

Hrkálkové ponožky a náramky Lamaze sa stanú najlepším kamarátom vášho bábätka. Nielenže sú hebké, hrejú a veľmi ľahko sa navliekajú, ale hlavne motivujú dieťatko k prirodzenému pohybu. Veselé kontrastné farby upútajú jeho pozornosť a zabavia ho dlhú dobu. Ponožky majú farebnú lienku s hrkálkou a na druhej strane motýľa so šuštiacimi krídelkami. Pestrofarebný motýľ šuští krídelkami a lienka v sebe ukrýva hrkálku. Náramky sa na zápästie pripevňujú suchými zipsami a rovnako tak ako ponožky majú veselé farebné zvieratká s hrkálkami.

V žiadnych hračkách Lamaze, ktoré sa môžu dostať do úst, nie je použité PVC. Hračky Lamaze sú testované podľa najprísnejších noriem EN-71 a ASTM F963-96, bez ohľadu na to, pre akú vekovú kategóriu sú určené. 

Kľúčové vlastnosti

  • Hrkálkové ponožky a náramky pre najmenšie deti
  • Sú hebké, hrejú a ľahko sa navliekajú
  • Motivujú dieťa k pohybu
  • Pestré farby pútajú pozornosť
  • Deti si vďaka nim precvičujú a posilňujú svaly
 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia
Kód:  HRAa10527
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  796714276342
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08