Obnoviť stránku

LAMAX Sportpack black

4,4 20 hodnotení
6,29 €

LAMAX Sportpack black

Vak na chrbát LAMAX Sportpack Black – ideálny na presuny

Kedykoľvek sa chystáte von a potrebujete si vziať so sebou nejaké veci, nezaťažujte si ruky a dajte si ich do vaku LAMAX Sportpack Black. Vak na chrbát má objem 15 litrov a zmestia sa do neho veci na šport, bezdrôtový reproduktor, náhradné topánky či bohatá desiata – skrátka všetko, čo sa vám môže v priebehu dňa hodiť.

Dve vrecká pojmú všetko potrebné

Vak na chrbát LAMAX má dve priehradky na veci, ktoré si chcete vziať so sebou. Menšie vrecko sa zatvára na zips a môžete do neho uložiť všetky drobnosti alebo cennosti. Veľké vrecko je vhodné na všetko ostatné, od desiaty až po náhradné oblečenie.

Športový vak v štýlovom vyhotovení odpudzujúcom vodu

Športový vak LAMAX Sportpack Black vyniká nenápadným čiernym dizajnom so štýlovým sivým logom LAMAX. Vak na chrbát je vyrobený z tkaniny odpudzujúcej vodu, preto sa nemusíte báť, že vás zastihne dážď. Veci vnútri vaku LAMAX Sportpack Black zostanú v suchu.

Kľúčové vlastnosti vaku na chrbát LAMAX Sportpack black

  • Vak na chrbát má dve vrecká; menšie vrecko na zips na umiestnenie cenností a veľké vrecko na všetko ostatné
  • LAMAX Sportpack Black má 15-litrový objem
  • Nastaviteľné šnúrky rýchlo uzavrú hlavné vrecko a vy môžete ihneď vyraziť
  • Športový vak je vyrobený z tkaniny odpudzujúcej vodu
Kód:  XXLMA2018bk
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LMXSPBLACKGIFT
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13