Obnoviť stránku

Lamart Termohrnček Flac LT4025

3,9 16 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Lamart Termohrnček Flac LT4025

V termohrnčeku Lamart LT4025 zostane váš nápoj dlho horúci, oceníte ho nielen pri cestovaní, ale aj v práci či pri odpočinku. Na prvý pohľad vás zaujme svojim moderným dizajnom a krásnou fialovou farbou. Z hrnčeka sa vám bude dobre a pohodlne piť, stačí zľahka zatlačiť na tlačidlový mechanizmus, ktorým sa termoska otvára. Praktický hrnček s objemom 400 ml je vyrobený z prvotriednej nerezovej ocele, otvárací mechanizmus je z kvalitného plastu.
Vnútri hrnčeka sa nachádza nerezová vložka, vďaka ktorej je hrnček veľmi odolný a takmer nerozbitný. Nežiaducemu a nečakanému otvoreniu hrnčeka zabraňuje poistkový mechanizmus. Tento dizajnový termohrnček zachová vašu kávu či čaj po dlhšiu dobu teplú a čoskoro sa stane vaším obľúbeným a nepostrádateľným pomocníkom. 


Materiál:
nerezová oceľ, plast

Rozmery:
7 × 21,5 cm
Objem:
400 ml
Farba:
fialová

Kód:  LAM005a2
Produktové číslo:  42001287
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16