Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lamart Súprava Fondue 23 ks Carne LT7007

4,6 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
53,90 €

Lamart Súprava Fondue 23 ks Carne LT7007

Pripravte si doma lahodné mäsové fondue s omáčkami a dipy podľa vašej chuti. Vyskúšajte jedinečný dezert z vašej obľúbenej čokolády, alebo si pochutnajte na krémovom syre s chrumkavým pečivom. S kvalitnou a štýlovou sadou Fondue Lamart LT7007 ľahko a jednoducho naservírujete pokrmy, na ktorých si zaručene zamaškrtíte.
Prvotriedna Fondue Súprava ponúka elegantné a praktické príslušenstvo. Využiť môžete až 6 keramických misiek, 6 vidličiek a lyžičiek vo farebnom vyhotovení. Samozrejmosťou je otočný stojan, horák, pokrievka a držiak vidličiek. Objemná varná nádoba sa ľahko čistí a udržiava. Pripravte královské pohostenie pre celú rodinu, alebo potešte návštevu netradičným občerstvením!
Parametre a špecifikácie:
Súprava obsahuje:
Antikorovú/smaltovanú nádobu
6 keramických misiek
6 lyžičiek a vidličiek vo farebnom vyhotovení
Pokrievku a držiak vidličiek
Otočný stojan a horák
Priemer nádoby:
14 cm
Vlastnosti:
Vyrobené z prvotriednej ocele
Jednoduchá údržba a čistenie
Materiál:
Nehrdzavejúca oceľ/smalt/plast
Rozmery:
35,2 x 35,2 x 21 cm
Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Typ

Počet osôb 6
Typ ohrevu Gélový horák
Materiál Nehrdzavejúca oceľ
Podľa typu fondue Slané
Kód:  LAM0013a
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  LT7007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03