Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Lamart liatinová panvica 23.5 cm Iron LT1065

3,5 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

Lamart liatinová panvica 23.5 cm Iron LT1065

Praktická grilovacia liatinová panvica je vysoko kvalitná, stála, vyrobená z tvrdého nemenného materiálu. Panvica znáša vysoké teploty do 280 °C. Kvalitná liatina spája nízku adhéziu s vysokou mechanickou a chemickou odolnosťou riadu. Liatinové riady dosahujú najlepších možných vlastností tepelnej vodivosti a akumulácie. Vrúbkované dno umožňuje varenie s nízkym obsahom tuku a zaisťuje nelepenie a prichytávanie potravín. Vďaka veľkoformátovej rukoväte je rovnomerne rozložená hmotnosť pripravovaného pokrmu a panva sa vždy bezpečne uchopí.

Kľúčové vlastnosti

  • Grilovacia nepriľnavá panvica
  • Veľká pracovná plocha - 23,5 × 23,5 cm
  • Kvalitná liatina
  • Odolá teplotám až do 280 °C
  • Vrúbkované dno - varenie s minimom tuku
  • Jednoduchá údržba a čistenie

Piere Lamart

Značka Lamart by Piere Lamart prináša do slovenských kuchýň širokú škálu moderného a cenovo dostupného kuchynského náčinia a riadu pre hravé varenie. Lamart je synonymom pre ľahkosť, kvalitu a vycibrený štýl. Celá kolekcia je inšpirovaná filozofiou hravého varenia bývalého francúzskeho šéfkuchára Piera Lamarta. Je ideálnym spojením kvalitného spracovania a moderného dizajnu. 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Priemer horného okraja panvice 23,5 cm
Výška panvice 3,8 cm

Povrch

Vnútorný povrch Liatinový
Materiál Liatina

Typ

Typ Grilovacia

Druh ohrevu

Typ ohrevu Indukcia, Plyn, Sklokeramika, Elektrina

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Indukčné dno
Kód:  LAMNP053
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  42001828
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12