Obnoviť stránku

Lamart Panvica liatina 23.5cm Iron LT1064

4,4 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lamart Panvica liatina 23.5cm Iron LT1064

Praktická smaltovaná liatinová panva je vysoko kvalitná, stála, vyrobená z tvrdého nemenného materiálu. Vnútorná a vonkajšia smaltovaná vrstva bez problému odoláva odreninám a praskaniu. Panvica znáša vysoké teploty do 280 °C, vďaka tomu je vhodná aj do rúry na zapekanie. Optimálne spojenie výhod oboch materiálov - kvalitná liatina s nepriľnavou vrstvou smaltu ponúka nízku adhéziu s vysokou mechanickou a chemickou odolnosťou riadu. Smaltový liatinový riad dosahuje najlepšie možné vlastností tepelnej vodivosti a akumulácie. Vrúbkované dno umožňuje varenie s nízkym obsahom tuku a zaisťuje nelepenie a prichytávanie potravín. Vďaka veľkoformátovej rukoväti je rovnomerne rozložená hmotnosť pripravovaného pokrmu a panvica sa vždy bezpečne uchopí. 

Kľúčové vlastnosti

  • Grilovacia nepriľnavá panvica
  • Veľká pracovná plocha - 23,5 × 23,5 cm
  • Ideálne spojenie smaltu a liatiny
  • Odolá teplotám až do 280 °C
  • Vrúbkované dno - varenie s minimom tuku
  • Jednoduchá údržba a čistenie

Piere Lamart

Značka Lamart by Piere Lamart prináša do slovenských kuchýň širokú škálu moderného a cenovo dostupného kuchynského náčinia a riadu pre hravé varenie. Lamart je synonymom pre ľahkosť, kvalitu a vycibrený štýl. Celá kolekcia je inšpirovaná filozofiou hravého varenie bývalého francúzskeho šéfkuchára Piera Lamart. Je ideálnym spojením kvalitného spracovania a moderného dizajnu. 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Grilovacia
Kód:  LAMNP052
Produktové číslo:  42001827
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04