Obnoviť stránku

Lamart Nerezová panvica 24 cm Inox LTSP2450

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lamart Nerezová panvica 24 cm Inox LTSP2450

Ak hľadáte spoľahlivú panvicu prvotriednej kvality, tak ste práve narazili na tú pravú! Smaženie, či iná príprava vašich obľúbených pokrmov, nikdy nebola taká rýchla, zdravá a komfortná. Panvica Lamart LTSP2450 s pokrievkou je vyrobená z prvotriednej antikorovej ocele odolnej proti mechanickému poškodeniu a pripaľovaniu. Už žiadne pripálené zvyšky na vašom kuchynskom náčiní! Okrem toho je panvica šetrná k životnému prostrediu – na jej výrobu sa nevyužívajú žiadne toxické látky – PTFE ani PFOA.

Panvica ponúka priemer 24 cm, jej masívne sendvičové dno sa postará o rovnomerný rozvod tepla po celom jeho povrchu a je vhodné pre tepelnú úpravu veľkého množstva mäsa i rôznych príloh. Manipuláciu s nádobou vám uľahčí ergonomicky tvarovaná mäkčená rukoväť. Táto panvica je vhodná pre všetky typy sporákov – elektrické, plynové, sklokeramické aj indukčné. Poteší vás tiež jej veľmi ľahká údržba a čistenie, pretože ju možno bez obáv umývať aj v umývačke riadu.  

Hlavné prednosti produktu:

  • Kvalitný kuchynský riad s prvotriednym antikorovým povrchom odolným proti oderu a pripaľovaniu
  • Ergonomická mäkčená rukoväť umožňuje pohodlnú manipuláciu s panvicou
  • Zdravé a rýchle varenie
  • Vhodná pre všetky typy sporákov
  • Vhodná do umývačky riadu
  • Jednoduchá údržba a čistenie

Parametre a špecifikácia

Priemer:
24 cm

Vnútorný povrch:
Antiadhezívny antikorový povrch

Farba:
Antikor

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická
Kód:  LAMNP046
Produktové číslo:  42000672
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19